Mesleki çalışmalarımı çocuklar, ergenler, yetişkinler ve ailelerle yürütmekteyim.
Çocuk ve ergenlerle gerçekleştirdiğim çalışmalarda; duygusal güçlükler, kaygılar, özgüven sorunları, dikkat ve odaklanma güçlükleri, davranış problemleri, akran ilişkileri, sınır koyma becerileri, okul uyum süreçleri ve ebeveyn-çocuk iletişimi gibi alanlarda destek sunuyorum. Her çocuğun ve gencin kendine özgü bir gelişim yolculuğu olduğuna inanıyor, ihtiyaçlarına uygun bireysel bir yaklaşım benimsiyorum.
Yetişkinlerle yürüttüğüm görüşmelerde ise kaygı, stres yönetimi, yaşam olaylarına uyum, ilişki problemleri, öz güven geliştirme, duygu düzenleme, karar verme süreçleri ve psikolojik sağlamlığın güçlendirilmesi gibi konularda danışanlarıma eşlik ediyorum.
Mesleki çalışmalarımda bilimsel temelli yaklaşımları esas alırken, güvene dayalı, yargılamayan ve samimi bir görüşme ortamı oluşturmaya önem veriyorum. Amacım, danışanlarımın güçlü yönlerini fark etmelerine, yaşadıkları güçlükleri daha sağlıklı şekilde yönetmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına destek olmaktır.
Çocuk, ergen, yetişkin ve ebeveyn danışmanlığı alanlarında yüz yüze ve online görüşmeler gerçekleştirmekteyim. Her bireyin değişim ve gelişim potansiyeline sahip olduğuna inanıyor, bu yolculukta profesyonel destek arayan herkese yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyorum.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri
- Kaygı Bozuklukları
- Depresyon
13 Mart Mahallesi. 10. Sokak. İkizkule Baraj İnşaat No:3 İç kapı No:41 Artuklu, Mardin
Çocuk ve Ergen Terapisi
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
Y
y.....
Görüşmeler benim için faydalı geçti. İlgi, anlayış ve rehberlik süreci sayesinde kendimi daha iyi ifade edebildim, ihtiyaç duyduğum konularda destek aldım ve memnun kaldım.
• Muhammed Furkan Deniz • Psikoloji Randevusu •
s....a
Yapılan görüşmeler ve sunulan rehberlik benim için faydalı ve yol gösterici oldu.
• Online adres • Online Hizmet •
Son gittiğim randevudan gayet olumlu ayrıldım diyebilirim. İlgili psikolojik danışman sayesinde sosyal ilişkilerim daha düzenli hale geldi, kendimi daha rahat hissedebildim. Öneriyorum.
• Muhammed Furkan Deniz • Psikoloji Randevusu •
Y
y....o
Seanslar bana çok katkı sağladı arkadaşlık iliskilerimde ve aile ilişkilerimde daha az sorun yaşıyorum kendimi eskisinden daha özgüvenli hissediyorum empati yapmayı öğrendim dünyaya artık daha farklı bakıyorum çok mutluyum
• Muhammed Furkan Deniz • Diğer •
T
t.....
Furkan beye iyi ki denk geldik. Oğlumla iletişim kurma konusunda çok zorlandıgım bir süreçte desteği ikimize de çok iyi geldi.
• Muhammed Furkan Deniz • Çocuk ve Ergen Terapisi •
Muhammed Furkan Deniz Hocam, Mardin'de mesleğini gerçekten özveriyle ve uzmanlıkla yapan çok değerli bir klinik psikolog. Stajım süresince sadece dışarıdan bir izleyici kalmadım. Bu sürece kendim de aktif olarak dahil olup yakından gözlemleme fırsatı buldum. Hocamızın danışanlarıyla kurduğu güvenli bağı, özellikle çocuk ve ergenlerle olan samimi iletişimini birebir tecrübe etmek benim için güzel bir deneyimdi. Bana sağladığı pratik imkanlar ve mesleki rehberliği sayesinde ne kadar doğru bir yerde olduğumu anladım. İyi ki yollarımız kesişti.
• Muhammed Furkan Deniz • Diğer •
Çocuğumun 3.seansı, oyun terapisi sayesinde çocuğumda davranış değişikliği gözledik. Bu sürecin çocuğuma iyi geldiğini düşünüyorum.
• Muhammed Furkan Deniz • Oyun Terapisi •
Mardin’de iyi bir uzman bulma konusunda çok kararsızdım ama Muhammed Furkan Bey’le yollarımız kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Destek sürecine başlarken çok çekiniyordum ama o kadar sıcak, güven veren ve pozitif bir yaklaşımı var ki, seanslarda kendimi hiç kasmadan çok rahat ifade edebildim. Süreç boyunca bana kazandırdığı farkındalıklar ve profesyonel duruşu sayesinde kendimde çok büyük değişimler gördüm. Geldiğim noktadan çok memnunum. Mardin’de destek arayan herkese hiç düşünmeden tavsiye ederim
• Muhammed Furkan Deniz • Yetişkin Terapisi •
Klinik Psikolog Furkan Bey mesleki çalışmalarını yakından bildiğim özellikle aileler ile ilgili mesleki bilgilerine çok güvenerek danışıtığım bir klinik psikolog. İş yerinde de bulunarak diğer danışanlarıyla da kurduğu bağı yakından görmüştüm. Bu nedenle bende Bu konuda yardıma ihtiyaç duyduğumuz düşünüp destek almak istedim. Rahatça kendimi ifade ettim ve sonraki süreçte bana önerileri sayesinde hayata daha farklı bakıyorum. Bana önemli bilgiler kattı. Şimdi hayatıma Furkan hocanın önerileri ile devam ediyorum ve mutluyum
• başka bir yer • Diğer •
Mardin’de yaşarken Furkan hocadan sınav kaygısı ile ilgili destek almıştım , hala iletişim halimdeyim zor zamanımda destek oluyor kendisinin bana öğrettiği egzersizler ve seanslarda konuşmalarımız beni çok güçlü hissettirmişti
• Muhammed Furkan Deniz • Stres Yönetimi •
Muhammed Furkan Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Furkan Deniz, Psikoloji. Size Muhammed Furkan Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi.
Muhammed Furkan Deniz adresi nerede?Muhammed Furkan Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 13 Mart Mahallesi. 10. Sokak. İkizkule Baraj İnşaat No:3 İç kapı No:41 Artuklu Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Furkan Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Furkan Deniz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Furkan Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Furkan Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Furkan Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Furkan Deniz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Furkan Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Muhammed Furkan Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Furkan Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Furkan Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.