Histerosalpingografi (HSG)
Özel Buhara Hastanesi
Rahim Filmi
Özel Buhara Hastanesi
f ...k
Kürtaj işlemime girdi o kadar pişman oldum ki hamilelik sürecim boyunca gitmediğim için, erzurumun bana göre en net en iyi doktoru olabilir . Kesinlikle yeniden bir hamileliğim olursa tek tercihim olacak bir doktor asla tereddüt etmedim kürtaj olurken, konuşması üslubu o kadar güven veriyorki . Deli gibi korkarken muhammet hocayla konuştuktan sonra hiç korku tereddüt yaşamadım ve işlemim çok güzel geçti.
• Özel Buhara Hastanesi • Diğer •
nu...
Sezeryan ve açık miyom ameliyatı için doktor arayışı içindeydim .Dr.Muhammed Usta hocamız gerçekten alanında çok tecrübeli işini iyi yapan bir Doktor.Sezeryanım miyom ameliyatım ayrıca takip sürecimden çok memnun kaldım.
• Özel Buhara Hastanesi • Diğer •
m....k
Şuanda Buhara Hastanesinde çalışmakta. Erzurum'da neredeyse tüm kadın doğum doktorlarına gittim çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum teşhisleri bilgisi ilgisi herşeyi iyi. Yeni gelenlere henüz doktorunu belirlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Muhammed Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Usta, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Muhammed Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Muhammed Usta adresi nerede?Muhammed Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı No:5 Palandöken/ERZURUM Palandöken
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammed Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Muhammed Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.