Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010
fe...r
Hani bir tabir vardır ya " adam gibi adam". Tam bu tabire uyan, ilgili ,fiziki muayeneye önem veren, iletişimi oldukça kuvvetli,hekimliği ise tartışılmaz adam gibi adam. Eklem ağrilarimiz icin ortopediye basvurduk ameliyat olmamiz gerektiği söylendi. Ameliyat olmamak icin fizik tedaviye basvurduk bir sonuç alamadik. Son olarak muhammet hocaya gittik . Hoca bu agrilarin ve tutulmalarin asıl sebebinin dizdeki sedeften kaynakli sedef romatizma teşhisi koydu ve bizi buyuk bir müşkülden kurtardı.bekleyen hastalar için gerçekten bulunmaz nimet. Allah eksikliklerini göstermesin
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
ha...l
Muhammet hoca işinde başarılı hastasıyla ilgilenen onu dinleyen ve onan faydalı yolu bulmak için geniş bir tabloda tetkikler yapan çok değerli bir askeri tabiptir allah onun gibi tabipleri başımızdan eksik etmesin
Muhammet Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Çınar, Romatoloji.
Muhammet Çınar adresi nerede?Muhammet Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Çınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammet Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Çınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Çınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhammet Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.