- Afazi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Z
ze....
Kızımdaki işitme probleminden kaynaklı oluşan konuşma problemi için Kürşat beye başvurduk. Şimdiye kadar yapılan ezbere eğitimden dolayı ne yazık ki yaşımız ilerlemişti ve konuşmamız artık anlaşılmıyordu. Kürşat bey bize bu yöntemlerin yanlışlığından ve asıl yapılması gerekenlerden bahsetti ve bakış açımız tamamen değişti. Şuanda terapi sürecimiz devam etmekte kızımla olan iletişimi çok güzel.
f....a
Polislik mülakatından s sesini üretmediğim için geçemedim ve bu sorunu aşabilmek için dil terapisi arayışına girdim. Yetişkinlerlede çalışabilen Kürşat beyle tanıştım ve 2 seansta bu sorunu bitirdim. Kendisi sürecimi çok hızlı bir şekilde tamamladı ve ilgisi alakası gayet güzeldi.
• MERAM Dil ve Konuşma Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Otizmli oğlum için dil terapisi arayışı içindeydik bu süreçte kürşat beyle tanıştık ve terapilere başladık. Başlangıçta oğlumda hiç konuşma yoktu ve dikkat süresi çok kısaydı çok fazla huzursuzdu. Kürşat beyin yönlendirmesiyle hem ergoterapiste hem de özel eğitime başladık ve 1 yıllık sürecimiz sonucunda büyük oranda ilerledik oğlumun konuşma çıktıları oluşmaya başladı. Hala devam etmekteyiz ve çok daha ilerlemeler kaydedeceğimize eminim.
C
c....b
Guleryüz. Donanımlı. iletisimde hassasiyet.cok yol kat ettik
• Online Danışmanlık • Dil Terapisi •
Çenemdeki kaymadan dolayı belli seslerin üretiminde problem yaşıyordum. İnternetteki yorumlarına istinaden kendisine başvurdum. S ve z sesinde zorluk yaşıyordum ve tek seansta seslerin üretimini bana kazandırdı. Kendisini tavsiye ediyorum
• Meram Dil ve Konuşma Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
R
ru...a
4 ay önce oğlumda başlayan kekemelik problemi için Uzm. Dkt. Kürşat Nursöz beye başvurduk. Bize olan ilgisi ve alakası çok güzeldi. Süreci çok başarılı bir şekilde ilerlettik ve üç haftalık bir süreçte sonuca ulaştık. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
• MERAM Dil ve Konuşma Merkezi • Randevu •
ah...t
Oğlum okula başlayacağı için anasınıfı öğretmeninin yönlendirmesiyle Kürşat hocamıza geldik. Oğlumda toplam 6 seste problem vardı her seste 2 hafta çalışıp seri bir şekilde problemimiz çözdük. Gerçekten yaklaşımı ve bilgisi çok güçlü bir hoca. Oğlumla iletişimi çok güzeldi her terapi gününü iple çeke çeke bitirdik. Kendisini tavsiye ederim.
e...
Üç ay önce Konya'ya taşındık ve Kürşat Bey'le tanıştık. Oğlumun hafif düzeyde otizm rahatsızlığı var. Sekiz yaşında olan oğlum, Kürşat Bey'in çocuklara yaklaşımı, eğitimi ve sevgisi sayesinde çok güzel bir gelişme kaydetti. Konuşmasında gözle görülür bir değişiklik var, şu anda çok memnun kaldım.
h...
Muhammet Kürşat Nursöz'ü ilk kez internet üzerinden yaptığımız araştırmalar sonucunda ulaştık. Birkaç telefon görüşmesi ve yüz yüze görüşme sonrasında kendisiyle çalışmaya karar verdik.
6 yaşında artikülasyon bozukluğu yaşayan oğlumun tedavisi için başvurduk. Kürşat hoca oğlumuzla çok güzel iletişim kurdu ve hızlı bir şekilde güven bağı oluşturdu. Süremiz çok kısıtlıydı ve Kürşat Bey randevuları oluştururken bize çok kolaylık sağladı. Olumlu sonuçlar aldık ancak oğlumuzun hala terapiye ihtiyacı var, bu sebeple online terapilere devam etmeyi düşünüyoruz.
Kürşat Bey'i kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık.• • •
s...
Biz Kürşat Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştık. 8 yaşındaki oğlumun kekemelik tedavisi için başvurduk. Uzmanımız çok alakalı ve ilgili davrandı, oğlumun kekemeliği de gözle görülür şekilde düzeldi. Biz Kürşat Bey'den memnun kaldık, herkese öneririm.
Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Kürşat Nursöz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Muhammet Kürşat Nursöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
Muhammet Kürşat Nursöz adresi nerede?Muhammet Kürşat Nursöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şefikcan Caddesi Konya
- Binkonutlar Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammet Kürşat Nursöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Kürşat Nursöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Kürşat Nursöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Kürşat Nursöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Muhammet Kürşat Nursöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet Kürşat Nursöz hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Kürşat Nursöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.