1991 yılında Hatay’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Hatay’da tamamladıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdim. Mecburi hizmetimi memleketimde, Hatay-Belen Toplum Sağlığı Merkezi’nde tamamladıktan sonra ise uzmanlık eğitimimi almak üzere Gaziantep Üniversitesi’ne geri döndüm. Daha sonra yaklaşık iki buçuk yıl Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde çalışarak mecburi hizmetimi tamamladım. 2024 Şubat ayından itibaren Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmaktayım.
Psikiyatri alanında ulusal ve uluslararası birçok araştırma yaptım. Özellikle toplumumuzda sık karşılaşılan depresyon ve anksiyete bozukluklarına yönelik çalışmalar başta olmak üzere bipolar bozuklukta nörögörüntüleme çalışmaları, psikofarmakoloji çalışmaları ve maalesef yakın zamanda bölgemizi etkileyen deprem felaketi sonrası travma odaklı çalışmalar yürüttüm ve hala bazılarına devam etmekteyim. Ayrıca iki tane çok merkezli uluslararası Avrupa projesi de yaptığım çalışmalar arasında bulunmakta. Bunların yanı sıra bilişsel davranışçı terapi(BDT), kabul kararlılık terapisi(ACT) travma odaklı terapiler(EMDR), cinsel terapi, kişiler arası psikoterapi gibi alanlarda çalışıyorum.
- Psikiyatrik Bozukluk
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Psiko-Onkoloji
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Transkraniyal Doğru Akım Uyarımı
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Transkraniyal Manyetik Uyarım Tedavisi (TMU)
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Şizofreni Tedavisi
n...
Ben uzun yıllardır saçlarımı koparıyordum. Daha önce birçok psikiyatri doktorunu araştırdım. Tesadüfen Muhammed hocamı hekimler arasından seçtim ve ben artık iyileşmeyi bir yerden başlamayı çok istiyordum. Muayene sırasında ilk uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım ve çok mutlu oldum. Çevremde benim gibi tedaviye ihtiyacı olan insanlara gönül rahatlığıyla Muhammed hocamı öneriyorum.
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz icin teşekkur ederim.
ga...e
10 yıldır kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Her geçen gün daha da kötü hissediyordum.Bunca yıldır hep yanlış tanı ve tedavi almışım.Muhammet hocam doğru tanı ve tedaviyle bütün sıkıntılarımından kurtardı beni.Debh nin sadece çocuklara özgü bir durum olmadığını yetişkinliktede devam edebileceğini öngören,sizi dikkatle dinleyen açık görüşlü harika bir psikiyatr.Kesinlikle tavsiye ediyorum
• Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Psikiyatri Randevusu •
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz icin teşekkür ederim.
s....d
Kaygı ve panik atak için başvurdum. 6 ay ilaç ve terapi şeklinde ilerledik. Memnun kaldım kendisinden ve tedavisinden. Muhammet Bey ilgili ve alakalı bir hekim.
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz icin teşekkür ederim
Alanında başarılı bir hekim. İnsanlarla iletişimi çok iyi. Sayesinde sorunlarımdan kurtuldum.
m....d
Tavsiye üzerine OKB için başvurdum. Uzun süredir kendisine gidiyorum. Çok memnunum, herhangi bir sorunum yok. İlaç ve terapi şeklinde ilerliyoruz. Çok iyi bir hoca. Çocukluktan beri OKB hastasıyım, beni çok zorladı. Askerlik yapamamışım, sayesinde askerliğimi yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlaç dozlarımızı azalttık. Çok fazla doktora gittim, kendisinde çözüm buldum. Rahatsızlıklarımın hiçbiri kalmadı, kendimi iyi hissediyorum. Muhammet Hocaya bu konuda çok minnettarım.
al...
Okb hastasıyım muhammet hocama reyhanlıdan geliyorum mükemmel ötesi bir doktor tespitleri müthiş seni dinliyor ilgili alakalı güleryüzlü gaziantep için büyük bir şans Alanında profesyonel meslekte bilgili mesleğine aşık biri.okb tedavisinde 2.aydayım belirgin şekilde düzelmeler oldu.Kendinden Allah razı olsun adam gibi adamdır hocam.
• Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi •
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim...
Ö
ö....t
Bipolar için başvurdum. 12 seans oldu EKT tedavisi uyguluyor. Kendisinden çok memnunum, çok iyi ve dört dörtlük bir doktor. Herkese tavsiye ederim. 8 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorduk, sayesinde iyiyim.
T
t....b
Tek kelimeyle harika bir doktor . İki kez görüşmeye gittim sakinliği ve profesyonelliği bana güven verdi. Yazdığı ilaçlar ilk ayda etkisini gösterdi .
se...
Uzun süredir doğru yöntemi bulamadığım için kurtulamadığım depresyondan doğru düzenlemeler ve empatik tutumuyla, destekleyici ve tamamlayıcı yaklaşımıyla tedavimi sonuçlandıran hayatım boyunca değer vereceğim başarılı bir hoca.
as...
Hocam sayesinde yıllarca aşamayacağımı düşündüğüm sorunlarımı aştım. hocam için ne yazsam az kalır ama kısacası kendisini tamamen işine adamış, hastasını dinleyen, anlayan, sabırlı, güvenilir, anlayışlı alanında uzman oldukça birikimli ve deneyimli en önemlisi de iyi bir insan her sorunu çözen bir hocam. Allah razı olsun, kendisini daha iyi yerlerde görmek dileğiyle.
Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Muhammet Sancaktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Sancaktar, Psikiyatri. Size Muhammet Sancaktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Bağımlılık Tedavisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Cinsel Terapi, Cinsel İktidarsızlık Tedavisi, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği.
Muhammet Sancaktar adresi nerede?Muhammet Sancaktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Sancaktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Sancaktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Sancaktar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Sancaktar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammet Sancaktar hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Sancaktar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Sancaktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Sancaktar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Sancaktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Muhammet Sancaktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet Sancaktar hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Sancaktar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.