Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ga...e
10 yıldır kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Her geçen gün daha da kötü hissediyordum.Bunca yıldır hep yanlış tanı ve tedavi almışım.Muhammet hocam doğru tanı ve tedaviyle bütün sıkıntılarımından kurtardı beni.Debh nin sadece çocuklara özgü bir durum olmadığını yetişkinliktede devam edebileceğini öngören,sizi dikkatle dinleyen açık görüşlü harika bir psikiyatr.Kesinlikle tavsiye ediyorum
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz icin teşekkür ederim.
şe...
Merhaba ben 20 yıldır migren hastasıyım 4 büyük şehir dahil gitmediğim hastahane kalmadı her sabah ağrıyla uyanıyordum benim abartısız 1470 hastahane kaydım var ve bonun yüzde sekseni migren içindi bir dost tavsiyesi üzerine aylin hocama geldim keşke daha önce tanısaydım hocamın yaptığı tedaviden sonra çok daha iyiyim hocamdan Allah razı olsun
ma...
Herkese merhabalar benim oğlum skolyoz hastası ameliyat yapmam lazımdı ve çok araştırdım en sonunda doktor arkadaş tavsiyesi üzerine sezgin hocaya muayene ye geldik iyiken gelmişiz Sezgin hocaya sonuçta babamın oğlu değil ama Allah için insan doğruları yazmalı başkalarını yanlış yönlendirmemeli .Kısaca Sezgin hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Alanında başarılı bir hekim. İnsanlarla iletişimi çok iyi. Sayesinde sorunlarımdan kurtuldum.
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
al...
Okb hastasıyım muhammet hocama reyhanlıdan geliyorum mükemmel ötesi bir doktor tespitleri müthiş seni dinliyor ilgili alakalı güleryüzlü gaziantep için büyük bir şans Alanında profesyonel meslekte bilgili mesleğine aşık biri.okb tedavisinde 2.aydayım belirgin şekilde düzelmeler oldu.Kendinden Allah razı olsun adam gibi adamdır hocam.
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim...
ay...
Kızım Ayca Yıldırım 1 ay önce Ets ameliyatı oldu. Kızımın kendisi araştırmıştı. Kendisiyle ilk görüşmemizde ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Vee bize inanılmaz bir güven verdi. Ben bu kadar işini severek yapan, hastasıyla çok yakından ilgilendi. Ameliyat sonrası odaya gelip hasta yakınına bilgi vermesi, yoğun bakımda ve sonrasında defalarca kendisinin takip etmesi bizi çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum hem ameliyatımız başarılıydı hemde ilgili olması yönünden şanslıydık. Kendisine sağlık ve başarılar diliyoruz...Sizin gibi cerrahlar daim olsun....
t....b
Tek kelimeyle harika bir doktor . İki kez görüşmeye gittim sakinliği ve profesyonelliği bana güven verdi. Yazdığı ilaçlar ilk ayda etkisini gösterdi .
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
se...
Uzun süredir doğru yöntemi bulamadığım için kurtulamadığım depresyondan doğru düzenlemeler ve empatik tutumuyla, destekleyici ve tamamlayıcı yaklaşımıyla tedavimi sonuçlandıran hayatım boyunca değer vereceğim başarılı bir hoca.
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar
Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
se...
ben 18 yaşındayım. 3 yaşında d vitamini tedavisine başladım ve 4-5 yıl da bu tedaviyi gördüm. kemik kanseri olmamam için ağır ilaçlar kullandım ve sonucunda raşitizm oldum. 2019 dan beri çeşitli doktorlara gittim ama hicbiri ilgili olmadı. geçiştirdiler ve hatta kontrol bile etmediler.2 yıl boyunca film için sürekli şehir dışına gönderdiler.2023 den beri Sezgin hocamın hastasıyım. o günden beri her zaman ilgili.ilk tanıştığımızda şüphe etmeden ameliyatımı yapacağını söyledi.
2024 de bir bacağımdan yüksek tibial osteotomi ameliyatı oldum. ameliyat süreci cok güzel ve başarılı geçti. şu an daha rahatım. yakında platinim cikicak ve eskisinden daha rahat ve güzel bi hayatim olacağına inanıyorum. bi 4 yıl daha başınızın belası olmayı düşünüyorum sezgin hocam.
hakkınız ödenmez.
ad...n
2022 de Sezgin Hocamla trafik kazası sonrası tanişma fırsatımız oldu.Kırılan deyilde sağlam kalan tek yerim sağ kolumdu.Rabbimin izni Sezgin hocamın Gayreti bilgisi ve tecrübesi sayesinde çok şükür şu an yürüyebiliyorum.Zamanla güçlenince koşacağıma inanıyorum İyiki varsın Sezgin Hocam Allah sizlerden razı olsun
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Patolog, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ürolog, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Hematolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Kardiyoloğu, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Farmakolog, Pratisyen Hekim, Nefrolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Algoloji Doktoru, Geriatri Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, toplam 597 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Sinüs Cerrahisi, Polisomnografi, Kan Kültürü, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, X-Ray, Subkütan Immünoterapi, Horlama Cerrahisi, Glossektomi, Somnoplasti, Paratiroidektomi.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 179 hasta/danışan, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi nerede?Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresi Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey şeklindedir.