Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 1 adet adli tıp uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 10 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 6 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 4 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 2 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 11 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 8 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 10 adet gastroenteroloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 9 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 11 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 10 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 4 adet hematoloji uzmanı, 1 adet hepatoloji uzmanı, 24 adet iç hastalıkları uzmanı, 12 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 7 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 11 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 7 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 10 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 5 adet psikiyatri uzmanı, 18 adet radyoloji uzmanı, 3 adet romatoloji uzmanı, 4 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 3 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 7 adet tıbbi patoloji uzmanı, 9 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Gaziantep ilinde Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey adresinde bulunmaktadır. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3423603910 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

• Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

10 yıldır kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Her geçen gün daha da kötü hissediyordum.Bunca yıldır hep yanlış tanı ve tedavi almışım.Muhammet hocam doğru tanı ve tedaviyle bütün sıkıntılarımından kurtardı beni.Debh nin sadece çocuklara özgü bir durum olmadığını yetişkinliktede devam edebileceğini öngören,sizi dikkatle dinleyen açık görüşlü harika bir psikiyatr.Kesinlikle tavsiye ediyorum

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Değerli görüşleriniz icin teşekkür ederim.

Ş

Merhaba ben 20 yıldır migren hastasıyım 4 büyük şehir dahil gitmediğim hastahane kalmadı her sabah ağrıyla uyanıyordum benim abartısız 1470 hastahane kaydım var ve bonun yüzde sekseni migren içindi bir dost tavsiyesi üzerine aylin hocama geldim keşke daha önce tanısaydım hocamın yaptığı tedaviden sonra çok daha iyiyim hocamdan Allah razı olsun

• Prof. Dr. Aylin Hengirmen Akçalı Nöroloji Randevusu  •

Herkese merhabalar benim oğlum skolyoz hastası ameliyat yapmam lazımdı ve çok araştırdım en sonunda doktor arkadaş tavsiyesi üzerine sezgin hocaya muayene ye geldik iyiken gelmişiz Sezgin hocaya sonuçta babamın oğlu değil ama Allah için insan doğruları yazmalı başkalarını yanlış yönlendirmemeli .Kısaca Sezgin hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Doç. Dr. Sezgin Bahadır Tekin Diğer  •

Alanında başarılı bir hekim. İnsanlarla iletişimi çok iyi. Sayesinde sorunlarımdan kurtuldum.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Okb hastasıyım muhammet hocama reyhanlıdan geliyorum mükemmel ötesi bir doktor tespitleri müthiş seni dinliyor ilgili alakalı güleryüzlü gaziantep için büyük bir şans Alanında profesyonel meslekte bilgili mesleğine aşık biri.okb tedavisinde 2.aydayım belirgin şekilde düzelmeler oldu.Kendinden Allah razı olsun adam gibi adamdır hocam.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim...

Kızım Ayca Yıldırım 1 ay önce Ets ameliyatı oldu. Kızımın kendisi araştırmıştı. Kendisiyle ilk görüşmemizde ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Vee bize inanılmaz bir güven verdi. Ben bu kadar işini severek yapan, hastasıyla çok yakından ilgilendi. Ameliyat sonrası odaya gelip hasta yakınına bilgi vermesi, yoğun bakımda ve sonrasında defalarca kendisinin takip etmesi bizi çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum hem ameliyatımız başarılıydı hemde ilgili olması yönünden şanslıydık. Kendisine sağlık ve başarılar diliyoruz...Sizin gibi cerrahlar daim olsun....

• Dr. Öğr. Üyesi Maruf Şanlı Diğer  •

T

Tek kelimeyle harika bir doktor . İki kez görüşmeye gittim sakinliği ve profesyonelliği bana güven verdi. Yazdığı ilaçlar ilk ayda etkisini gösterdi .

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uzun süredir doğru yöntemi bulamadığım için kurtulamadığım depresyondan doğru düzenlemeler ve empatik tutumuyla, destekleyici ve tamamlayıcı yaklaşımıyla tedavimi sonuçlandıran hayatım boyunca değer vereceğim başarılı bir hoca.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

ben 18 yaşındayım. 3 yaşında d vitamini tedavisine başladım ve 4-5 yıl da bu tedaviyi gördüm. kemik kanseri olmamam için ağır ilaçlar kullandım ve sonucunda raşitizm oldum. 2019 dan beri çeşitli doktorlara gittim ama hicbiri ilgili olmadı. geçiştirdiler ve hatta kontrol bile etmediler.2 yıl boyunca film için sürekli şehir dışına gönderdiler.2023 den beri Sezgin hocamın hastasıyım. o günden beri her zaman ilgili.ilk tanıştığımızda şüphe etmeden ameliyatımı yapacağını söyledi.
    2024 de bir bacağımdan yüksek tibial osteotomi ameliyatı oldum. ameliyat süreci cok güzel ve başarılı geçti. şu an daha rahatım. yakında platinim cikicak ve eskisinden daha rahat ve güzel bi hayatim olacağına inanıyorum. bi 4 yıl daha başınızın belası olmayı düşünüyorum sezgin hocam.
    hakkınız ödenmez.

• Doç. Dr. Sezgin Bahadır Tekin Diğer  •

2022 de Sezgin Hocamla trafik kazası sonrası tanişma fırsatımız oldu.Kırılan deyilde sağlam kalan tek yerim sağ kolumdu.Rabbimin izni Sezgin hocamın Gayreti bilgisi ve tecrübesi sayesinde çok şükür şu an yürüyebiliyorum.Zamanla güçlenince koşacağıma inanıyorum İyiki varsın Sezgin Hocam Allah sizlerden razı olsun