1977 yılında Çorum’da doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Çorum’da tamamladım. 1994 yılında başladığım Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitimimi 2000 yılında tamamlayarak mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında alarak 2006 yılında uzman oldum. 2006-2012 yılları arasında Bayburt Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Bu dönemde Bayburt Valiliği tarafından takdirname ile ödüllendirildim ve Sağlık Bakanlığı tarafından yılın doktoru seçildim. 2013-2024 yılları arasında Çorum Özel Elitpark Hastanesi’nde çalıştım. 2024 yılında kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
Aşı takvimi
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
se...l
Yıllardır 2 çocuğum içinde gönül rahatlığıyla gidebiliyorum…tanı ve tedavı konusunda nokta atışı yapıyor muhsin bey
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Güzel ve motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederim.
ah...i
8 yaşındaki kızımın doğduğundan beri doktoru. Tecrübeli, yetkin bir doktor ve iyi bir insan. Kendi muayenehanesi de çok güzel oldu, nezih bir ortam. Tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim
me....
gayet ilgili ve düşünceli bi hekim.
İlk girdiğinizde kliniğe o güveni hissediyorsunuz,umarım Çorum’da kalır.• Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi • Normal Randevu •
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi. Çok teşekkür ederim.
s....d
9 aylık bebeğimi düşmeyen ateşi için Muhsin hocaya götürdük. Bazı testler yaptı ve 15 dk içerisinde sonuçlandırdı. Kafamızdaki soru işaretlerinin hepsini yanıtladı ve bizi yapmamız gerekenler konusunda detaylı bir şekilde yönlendirdi. Beklenmedik bir durum olduğunda kendisine hemen ulaşabileceğimizi belirtti. İlk kez gittik ve çok memnun ayrıldık.
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Güzel görüş ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Y
ya...ş
Muhsin beye ilk defa il dışından gittik. Kendisi ilgili konuşkan her sorumuza cevap verdi. Muayenesi ayrıntılı açık ve anlaşılırdı. Aşı için ayrıca bilgilendirildik ve aşı uygulaması yapıldı bizim onamımızla. 2 aylık kızım ve 4,5 yaşında oğlumu muayenesini çok güzel yaptı. Kendi numarasını vermesi zor durumlarda ona ulaşabiliyor olmamız gerçekten çok güzel. İlaç odaklı değil daha doğal yöntemlere başvurması ayrı güzeldi. Kliniğin şartları çok güzel temiz ve düzenli.
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Bunları duymak çok mutlu etti beni.
i....k
Alerji konusunda bizi çok iyi yönlendirdi. Ayrıca daha önceki tetkikleri bir bir çok güzel yorumladı.
Çok teşekkür ederim.
na...ı
Muhsin hocama 2. Kez gidiyoruz,hep senede 7-8 kez anribiyotik kullanan oğlum 9 ayda 2 kez kullandı sadece,hocamın tedavi süreciyle ilgili yaptığı titiz planlama ve detaylı açıklamaları sayesinde 2. Gün okula devam edebiliyor oğlum.
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Güzel yorumunuz ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Z
z....s
Bebeğimiz doğduğu günden beri Muhsin beye gidiyoruz rutin kontroller, aşılar vb hepsiyle ilgileniyor hala da devam ediyoruz Doktorumuzdan çok memnunuz. Kendisini gönülden Tavsiye ederim..
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Motive ve mutlu eden güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
İlgili,bilgili ve ulaşılabilir olması çok güzel. Kızım doğduğundan beri hocamın takibinde büyüyor.
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
me...t
Dun muyene oldu cocugumuz,yogun oksuruge ates de eklendi.Verdigi tedavi ayni gun etkisini gosterdi.iyiki varsiniz doktorumuz.Mehmet Altunkeser
Uzm. Dr. Muhsin Doğan
Çok teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız.
Muhsin Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsin Doğan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Muhsin Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk beslenme bozuklukları, Yeni Doğan.
Muhsin Doğan adresi nerede?Muhsin Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üçtutlar Mah. Binevler 1.Sk. No: 15 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsin Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsin Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhsin Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhsin Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhsin Doğan hangi dilleri konuşuyor?Muhsin Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhsin Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsin Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhsin Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Muhsin Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhsin Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Muhsin Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.