Hacı İlya Mah. Menteşe Caddesi No:47, Milas, Muğla 48200
be...
Ön dişim kırıktı daha önce 3 defa yaptırmama rağmen tekrar tekrar kırıldı geçen hafta Alev hocama gittim kendisini tanımıyorum Google yorumlarına bakarak güvendim çok hızlı bir şekilde o kadar güzel işlem yaptı ki dişlerim kendi dişim gibi oldu, her gün aynada dişlerime baktığımda Ali hocama dua ediyorum kullandığı malzemeler çok iyi her şeyden önce güler yüzlü ve sohbet etmesi o koltukta beni sakinleştirmesi 10 üzerinden puan verecek olsaydım 1000 derdim
• Müjde Alev Kumbaracı Muayenehanesi • Diğer •
Oğlumuz 7 yaşındaki ilk diş doktoru deneyimini Alev Hanım’ın sayesinde gayet rahat yaşadı. Diş ağrısı sebebiyle kendisinden randevu aldık. Ağzında birkaç çürük olduğunu biliyor, hangisine ne tedavi uygulanması gerektiğini bilmiyorduk. Alev hanım kötü çürüklere süt dişi olsalar da dolgu yapılabileceğini söyleyerek tedaviye bsşladı. 7 yaş çocuğu için uzun sayılabilecek bir dolgu operasyonunu sabırlı bir şekilde başarıyla tmamladı.
Alev hanım iletişim dili, hitabı, yaklaşımı ve samimiyetiyle olabildiğince ortamı yumuşattı. Kendisine emeğinden, yapıcı ve dürüst yaklaşımından, çocukla kurduğu samimi iletişimden dolayı çok teşekkür ederiz.
İlk çürük tedavimiz sorunsuz tamamlandı. Oğlumuzun diğer süt dişi bakımları için de randevu oluşturduk.• Müjde Alev Kumbaracı Muayenehanesi • Diğer •
Müjde Alev Kumbaracı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müjde Alev Kumbaracı, Diş Hekimi.
Müjde Alev Kumbaracı adresi nerede?Müjde Alev Kumbaracı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı İlya Mah. Menteşe Caddesi No:47 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müjde Alev Kumbaracı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müjde Alev Kumbaracı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müjde Alev Kumbaracı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müjde Alev Kumbaracı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müjde Alev Kumbaracı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müjde Alev Kumbaracı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Müjde Alev Kumbaracı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.