Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar, Beykoz Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Akabinde yine aynı üniversitede yüksek lisansımı tamamladım. Sosyal hizmetler ile psikoloji alanlarında çeşitli eğitim programlarına katıldım.
Benim için her şey insan sevgisiyle başlar. Terapi sürecinde danışanlarıma öncelikle kendilerini tanımanın değerini kavratmayı, farkındalıklarını artırarak yaşamlarını daha anlamlı bir şekilde yorumlayabilmelerine destek olmayı temel ilke edindim.
Travma Psikiyatristi Doç. Dr. Taner Öznur’dan BDT, EMDR, İleri Düzey EMDR, Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ile Çift ACT eğitimlerini tamamladım.
Prof. Dr. Psikiyatrist İbrahim Bilgen’den İleri Düzey Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) eğitimi aldım.
Marmara Üniversitesi bünyesinde verilen Aile Danışmanlığı eğitimini başarıyla bitirdim.
Psikiyatrist Cem Keçe’den Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi eğitimlerini tamamladım. Ayrıca Prof. Dr. Mansur Beyazyürek’in mesleki deneyimlerinden faydalanmayı sürdürmekteyim.
Fener mah.Tekelioğlu cad. Astur Ceylan Sitesi B Blok No:78/A D: 2 Muratpaşa Antalya, Antalya
Anne Baba Ayrılığı
Cinsel Yönetim
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar
Diyalektik Davranış Terapisi (DBT)
Eklektik Yaklaşım
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar
Fener mah.Tekelioğlu cad. Astur Ceylan Sitesi B Blok No:78/A D: 2 Muratpaşa Antalya, Muratpaşa, Antalya 07160
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
d...
Zeynep Hanım ile internet üzerinden tanıştık. Çift terapisiyle başladık. Aynı zamanda anksiyetem var ve bu süreci birlikte yönetiyoruz. Sadece psikolog değil, benim için Zeynep Hanım hayatımı düzene koymamda çok yardımcı oldu. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, ediyorum da.
h....y
Canımı acıtan ne varsa bir bir çıkardı, masaya koydu ve o "şey" leri görmemi sağladı
• Online Danışmanlık • Randevu •
R
r...
Zeynep Hanım’a internet üzerinden araştırma yaparak ulaştım ve kaygı ile ilgili yaşadığım zorluklar nedeniyle başvurdum. Süreç boyunca kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim, bakış açımı geliştirmemde oldukça yardımcı oldu. Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim.
R
ra...n
Her seansın sonunda yeni şeyler öğrenerek ayrılıyorum ve kafa karışıklığımı gideriyorum.
Mukaddes hanım bir psikolog değil dost gibi aynı zamanda da doğrusuyla yanlışıyla bütün açılardan bakmamı sağlayarak doğru kararlar vermemde büyük emeklere sahip. Kimseye danışamadığım konuları hiç kuşkusuz ona danışıyorum.
Müthiş bir psikolog ama en önemlisi harika bir insan.• Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar • Randevu •
Teşekkür ederim
Mukaddes Zeynep Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mukaddes Zeynep Uçar, Psikoloji. Size Mukaddes Zeynep Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi.
Mukaddes Zeynep Uçar adresi nerede?Mukaddes Zeynep Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener mah.Tekelioğlu cad. Astur Ceylan Sitesi B Blok No:78/A D: 2 Muratpaşa Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mukaddes Zeynep Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mukaddes Zeynep Uçar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mukaddes Zeynep Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mukaddes Zeynep Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mukaddes Zeynep Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mukaddes Zeynep Uçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mukaddes Zeynep Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mukaddes Zeynep Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.