Psk. Murat Genç, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji-Felsefe çift ana dal ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Lisans bölümleri mezunudur. Murat Genç, Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi alanında uzmanlık eğitimini, programını POEM Psikoloji sertifika programı ile tamamlamıştır. NP İstanbul Beyin Hastanesi ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde staj çalışmalarını tamamlayan Murat Genç İnsan Enstitü kurucusudur. İnsan, toplum ve davranış bilimleri alanlarında edindiği akademik birikimi, Biyopsikososyal yaklaşımla terapi süreçlerine aktarmaktadır.
Ç
ça...a
İnsanın kendi ile yolculuğa çıkarken gerçekten rehberi olarak görebileceği güven veren bir doktor. Hayat hikayemi anlatırken kendisinin sorduğu sorular kişiyi düşünmeye sevk ederken aynı zamanda konu ile alakalı bilgi aktarımı da oldukça etkili ve açık bir şekildeydi. Gerek örneklendirmeleri olsun gerek ise sabırlı ve dikkatli şekilde dinlemesi olsun kişide güven hissiyatını oluşturuyor.
es...
Her görüşme sonrası kendimi yenilenmiş hissediyorum. Ufkum her gittiğimde daha da bir açılıyor. Kendimi sorunlarımı açarken değil bi abimle sohbet edermiş gibi hissederken sorunlarımı normalleştirip iyileştirdiğimi fark ediyorum. Devam ettikçe daha da iyileşeceğime inanıyorum. Bilgi birikimi fazla olan donanımlı kaliteli bir insan.
sa...
Ne söylediğinizi ve ne hissettiğinizi çok iyi anlayıp, kişiye özel tedavi yöntemleri sunmaktadır.
a....e
Kaygı ve ilişki durumu için başvurdum. 1 senedir gidiyorum, olumlu sonuçlar alıyorum. Şu an gayet iyiyim, kendi isteğimle seanslara devam ediyorum. Murat Bey'den son derece memnunum.
b....b
Panik atak için tavsiye üzerine başvurdum. Seanslarım güzel geçiyor. Panik atak durumumda azalmalar var. İstediğim saatte kendisine ulaşabiliyorum. Murat Bey başarılı bir uzman. Bana çok yardımcı, memnunum kendisinden.
Ç
çi...
Psikoloji desteği benim için anlamlı ve değerliydi.Görüşleri ve yönlendirmeleri ile kendi yönümü buldum. Şimdi çok daha sağlıklı ve güzel bir bakış alçısı ile hayatımı sürdürebiliyorum.Kendilerine minnettarım .
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Teşekkürler..
ar...u
13 yıllık evliliğimizin büyük hasar aldığı bir vakitte tanıştık Murat bey ile. Samimi ve kibar yaklaşımları ile şimdiden çok güzel yol katettik
Teşekkürler
Murat Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Genç, Psikoloji. Size Murat Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi.
Murat Genç adresi nerede?Murat Genç adresini belirtmedi. Murat Genç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Murat Genç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Murat Genç hangi dilleri konuşuyor?Murat Genç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Murat Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.