1982 yılında Ankara'da doğan Dr. Murat Gül tıp fakültesi eğitimini 2008 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. 2009-2014 yılları arasında ise aynı üniversitede Üroloji ihtisasını tamamladıktan sonra vatani görevini yapmak üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde 3 sene boyunca çalışmıştır. Zorunlu hizmetini bitirdikten sonra 1 yıl süre ile EAU (Avrupa Üroloji Derneği) bursu ile Kopenhag Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (Danimarka) Erkek Cinsel sağlığı ve Üreme (Androloji) konusunda eğitim almıştır (post-doc). Yine 2023-2024 yılları arasında İtalya Torino Üniversitesi Üroloji kliniğinde Androloji ve Rekonstrüktif Üroloji alanında eğitim almış olup visiting profesör ünvanı ile bu klinikte çalışmıştır.

Yurt içi ve yurt dışı bir çok bilimsel makalesi ve konuşması olan Dr. Murat Gül, 2015 yılında Avrupa Üroloji Yeterlilik Sertifikası sınavlarını geçerek Brüksel'de FEBU unvanını, 2021 yılında ise ülkemizde Doçentlik unvanını almıştır. 2020'den bu yana dünya hekimlerinin referans aldığı Avrupa Üroloji Derneği Cinsel ve Üreme Sağlığı kılavuzunun yazarlarından biridir. Ayrıca Avrupa Seksüel Tıp Cemiyetine 2015 yılından beri üye olup, dernek organizasyonunda aktif rol oynamaktadır. Yine Amerika'nın en meşhur Androloji kliniklerinden birisi olan Cleveland klinik ile ortak çalışmalar yürütmektedir.

Özel ilgi alanı varikosel, penis eğriliği (peyronie hastalığı), sertleşme problemi (erektil disfonksiyon), erken boşalma (prematür ejekülasyon), üretra darlığı, rekonstrüktif üroloji ve genital estetiktir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Murat Gül halen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji/Androloji bölümünde görev yapmaktadır.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Ardıçlı Mahallesi Alaeddin Keykubad Kampüsü E Blok K:1 Üroloji Polikliniği, Selçuklu, Konya 42130

• Sigortası olan hastalar

Üroloji Randevusu

Ardıçlı Mahallesi Alaeddin Keykubad Kampüsü E Blok K:1 Üroloji Polikliniği, Konya

• F

Venöz yetmezlik denen bir hastalıktan ötürü sertleşme problemim vardı. Denemediğim tedavi kalmadı. Murat hoca penis protez tedavisi hakkında detaylı bilgi verdi ve ameliyatımı gerçekleştirdi. Şu an ameliyat sonrası 6. haftadayım ve protezi kullanmaya başladım. Cinsel hayatım normale bindi.

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Penil Protez Uygulaması  •

Yıllar önce Aksarayda babanın prostat ca kontrollerini yapıyordu. Bize ve babama kendi ailesi gibi davrandı tüm tedavi sürecini ayarladı tek tek her şeyi inceledi nasıl hareket etmemiz gerektiğini anlattı. Hastaneden ayrıldığında kendisini çok aradık şehir dışında dahi olsa kontrole bu hekime gidecektik. İnsanlığı ve işi mükemmel

• T

Sizi dinliyor ve herşeyi güzelce açıklıyor.Sonraki aşamada neler yapılacağını anlatıyor.

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cinsel İktidarsızlık Tedavisi  •

Peyronie hastalığı nedeniyle günlük hayatımda çok zorlanıyordum. Murat Bey, bu hastalıkla ilgili uzman bilgisi ve önerdiği şok dalga tedavisi yöntemiyle kısa sürede beni iyileştirdi. Kendisi hem sabırlı hem de alanında gerçekten uzman bir hekim.

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Varikosel ameliyatım öncesi oldukça endişeliydim. Ancak Murat Bey, bu süreçte beni çok iyi yönlendirdi ve mikroskopik varikosel tedavisinin her aşamasını detaylı bir şekilde açıkladı. Ameliyatım başarılı geçti ve hızlıca iyileştim.

• R

Penil protez ameliyatı, yıllardır çektiğim sertleşme sorunu siçin Murat Bey'in önerdiği en iyi çözüm oldu. Hem ameliyat öncesi detaylı bilgilendirme yaptı hem de operasyon sonrasında sürekli yanımdaydı. Sonuçlar tam beklediğim gibi oldu, işini çok iyi bilen bir uzman.

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Peyronie hastalığım nedeniyle doktor arayışına girmiştim. Murat Bey'in alanındaki tecrübesi ve uyguladığı başarılı tedaviyle hastalığım tamamen geçti. Sürecin her aşamasında beni bilgilendirdi ve motive etti

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Penis başı dolgusu yaptırmayı düşünüyordum ve bu konuda Murat Bey'in uzmanlığını duyduğumda hemen kendisine başvurdum. Ancak kendisi penis başı dolgusu tedavisini önermedi ve erken boşalma tedavisi için öncelikle daha az girişimsel olan ilaç tedavisine başladık. İşini bu kadar iyi yapan ve güven veren bir doktor bulmak büyük bir şans.

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Azospermi teşhisi konduğunda çok çaresiz hissetmiştim. Murat Bey, bu konuda hem güven verici hem de profesyonel bir yaklaşımla bize umut verdi. Tedavi süreci boyunca her aşamayı bizimle paylaştı ve sonuçta çocuğumuzu kucağımıza aldık Kendisine minnettarız

• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Azospermi nedeniyle çocuk sahibi olamayacağımızı düşünüyorduk, ama Murat Bey'in tedavi yöntemleri sayesinde hayallerimiz gerçek oldu. Kendisi bu alanda özellikle TESE ameliyatı konusunda gerçekten uzman ve hastalarına çok destek olan bir doktor. Azospermi sorunumuzun çözülmesiyle hayatımızda yeni bir sayfa açtık.