- Safra Kesesi Taşları
- Meme Hastalıkları
- Tiroid Guatr
- Mide Hastalıkları
Fırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar 21070
Zehirli guatr ameliyatı oldum ve benim ameliyatım biraz daha riskli bir durumdaydı. Bu süreçte en büyük şansım, alanında gerçekten uzman bir doktora denk gelmek oldu Doç. Dr. Murat Kapan hem ameliyat öncesinde tüm süreci sabırla ve detaylı şekilde anlatarak beni rahatlattı hem de ameliyat sonrası dönemi en konforlu şekilde atlatmamı sağladı. Herşeyi her zaman en ufak ayrıntısıyla düşünüp çok özenli ve titizlikle davrandı
Sürecin zorluğuna rağmen kendimi her an güvende hissettim. Gerek ilgisi gerek bilgisiyle insanın içini gerçekten rahatlatan bir doktor.
Kendisine ve ekibine sonsuz güvenebilirsiniz iyi ki bu kadar önemli bir kararda onu tercih etmişim.
Gerçekten gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• Özel Diyarbakır Dünyapark Hastanesi • Diğer •
Doç.Dr MURAT KAPAN Diyarbakır'da en iyi Genel cerrahi doktorlarından birtanesidir Hem çok iyi bir Hekim Hemde Hastalarına karşı çok iyi bir arkadaş Karacigerimi apseden temizleyen ve eski ameliyat yerimde olan fıtığı çok başarılı bir şekilde yapan Hocama bir daha teşekkür ediyorum ben her zaman duaciyim hocama ve Büyle iyi bir Doktorun Diyarbakır'da olmasına çok seviniyorum bir Diyarbakırlı olarak.m.ali Çetiner
• başka bir yer • Diğer •
P
pe...n
doktorluk mesleğini gerçekten yapabilicek beceriye sahip diyorum çünkü tanıdığım dr. çoğu bu işi para için yapıyor fakat murat bey bu mesleği insanları sevdiğini onlara yardımcı olmak aynı zamanda kendini geliştirmek işinin en iyisini yapan azimkar biri olarak buluyorum
ha...n
Sayın Murat KAPAN hocam tarafından, Kolon CA nedeni ile 04.06.2012 tarihinde ameliyet oldum. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası doktor beyin alakasını daha önce hiç bir doktorda görmedim. Diğer tüm hastalarına da gösterdiği olağanüstü alakasından çok etkilendim. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyor başarılarının devamı içinde hep dua ediyorum. Allah razı olsun ondan.
em...y
tek kelime ile mükemmel
Murat Kapan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kapan, Genel Cerrahi.
Murat Kapan adresi nerede?Murat Kapan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah.595 Sok. No :4 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kapan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kapan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Kapan hangi dilleri konuşuyor?Murat Kapan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Kapan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kapan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kapan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Kapan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Murat Kapan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.