Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya 06490

• F

45 yaşında daha önce operasyon geçirmiş vsd hastasıyım kardiyolojiye başvurup vsd devamını ve kapak probleminden dolayı operasyon kararı alındı Sağ olsun Murat hocamızın tecrübesi merhameti ve insanlığını tanıdık şükürler olsun tekrar ameliyatımı üstlendi gecikmiş olmamıza rağmen cok başarılı bir süreç ile operasyon tamamlandı hem hocamızın hem tüm kvc ekibinin yüreğine sağlık iyi ki tanımışım iyi ki operasyonum hocam tarafından yapildi şimdiden daha iyi daha sağlıklı yaşadığımı hissediyorum can ve minnet borcuyla saygılarımı sunuyorum

• F

Allah Murat Özkan hocadan razı olsun , Kızımın kalbinde 2 tane büyük deligi vardı , bilgisi yaklaşımı ve deneyimi ile 4 saat süren bir ameliyat gerçekleşti. Düşünmeden arkanıza bakmadan Murat hocaya gidebilirsiniz Allah böyle hocaları başımızdan eksik etmesin ve sayısını çoğaltsın .

• I

Yazmak istedim.12 yaşinda oğlumu Murat hoca açık kalp ameliyatı yaptı.Ameliyat günü tanışmak nasip oldu.Ameliyat olalı 1 hafta oldu oğlum toparlandı çok şükür.Şunu diye bilirim oğlumu önce Rabbime sonra Murat hocaya emanet ettim.Murat hoca bi doktordan daha fazlası diyebilirim.

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer  •

Murat hocamla kızımızın ameliyatı sürecinde tanıştık. Kalp rahatsızlığı olduğu için kilosu düşüktü. İstanbulda kalp hastanesi ameliyat konusunda bize güven vermedi. Murat hocayla ilk konuştuğumuzda tecrübesi, bilgisi, efendiliği bizi çok etkiledi. Ameliyat çok başarılı geçti gerçekten Türkiye de sayılı doktorlardan bir tanesi olabilir. Ameliyattan sonra da hastalariyla ilgisi yoğun bakım sürecinde takibi çok ilgili bir doktor olduğunu gösteriyor. İyi ki varsınız hocam

• F

Murat Hocadan Allah razı olsun. Eskişehirden gittik. 10 aylık bebeğimin ameliyatta bir gün varken ameliyattı iptal edildi. Apar topar murat hocama ulaştık randevu aldık. Anjiyo olmaya gitmiştik. Hocamın boşluğu oluştu hemen bebeğimizi ameliyatta aldı. Allah bir değil bin kere razı olsun. Şimdi bebeğimiz iyi. Ameliyat olalı 1 hafta oldu. İyiki murat hocayı bulmuşuz. İyi ki ameliyatı murat hoca yapmış. İnsanın halinden anlayan moral veren bir doktor. Tek tek açıkladı bize anlattı. Elleriniz dert görmesin hocam saygılar

• F

Buradaki yorumları tekrar tekrar okuyordum ezberledim artık ama anne olunca hiçbir şey yüreğinizi ferahlatmıyor o kadar endişeliydim ki heleki söz konusu çocuğum ve kalp ameliyatı olunca ne kadar dik durmaya çalışsamda bazen olmuyordu murat hocamızı şehir hastanesindeki dr umuz önerdi iyikide önermiş ameliyat günü tanışmak nasip oldu bizi her konuda aydınlattı sorularımızı cevapladı sonra oğlumla birlikte ameliyathaneye kadar birlikte gittik çok şükür ameliyatını oldu şuan 1 hafta oldu ağrısız acısız bir iyileşme sürecindeyiz Allahım böyle doktorların sayısını arttırsın hep moral verdi içimizi rahatlattı murat hocama ve ekibine minnettarız elleriniz dert görmesin

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer  •

Bu yorumu eve dönüş yolumuzda yazıyorum. Kızım Mira fallot tanısı ile 10 gün önce ameliyat oldu. Murat hoca için ne yazabilirim nasıl ifade etmek doğru olur bilemiyorum.. Hayatımda tanıdığım en merhametli doktor olabilir. Tecrübesinden zaten şüphe etmiyorduk ama süreçte ki davranışı, sahipleniciliği, orada yoğun bakımda ki bütün çocukları kendi gibi sahiplenip ilgilenmesi.. üslubu herşeyiyle allah ondan ve onu doğurup yetiştiren ailesinden razı olsun.

• C

Anne karnında bebeğimize 5 aylıkken mersindeki doktorumuz detaylı ultrasonda TGA kalp damarlarının ters olduğu teşhisi konulmuştu. Bu süreçte mersin ve adana bölgesinde dr larla görüşmeler ve araştırma içerisine girdik. Mersinde yeni doğan vardı lakin ameliyat edecek dr yoktu. Adanada gittiğimiz hastanede cerrah vardı ama yeni doğan yoğun bakımı yoktu. Böyle durumlarda hepsinin bir arada olduğu kapsamlı hastane seçininiz. Yeni doğan yogun bakımı kalp cerrahi ve çocuk Kardiolojisi olan bir hastane.. İyi ki başkent hastanesi demişiz iyi ki murat özkan hocamız demişiz allah ondan razı olsun elinden gelenin hem aile psikolojisi olarak hem bebegimize fazlasıyla yaptı. murat hocamız ve murat hocalar gibilerini allah arttırsın.
    Bilgi almak istiyen olur ise süreç hakkında yaşadıklarımız hakkında bilgi verebilirim. Çünkü aynısını bizde yaşadımız için herkesi çok iyi anlayabiliyorum. Allah herkesin evladını bağışlasın
    Mesaj olarak ulaşırsanız dönüş yapabilirim .
    cemil elçin

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer  •

Murat Hoca, gerçekten çok güzel bir insan. Araştırmalarımız bize Murat Hocayı gösterdi ve ameliyat sürecinde de doğru karar verdiğimizi anladık.
    Tecrübe, bilgi birikim, beceri, hastayla iletişim vs. yönlerden gerçekten en üst düzeyde olan bir akademisyen cerrah. Bizim Kaan Ayhan'mıza yaklaşık 10 ay önce asd tanısı ve kalp kapakcıklarında kaçak tanısı konulmuştu. Bugün ameliyat oldu, ameliyat iyi geçti. Şimdi ise şifasını Allahtan bekleme sürecindeyiz. Allah adedini artırsın denilen kimselerden. Evlatları ameliyat olacak anne babalar morallerini yüksek tutsun. Tüm anne babaların çocuklarına Allah'tan şifa diliyorum. Hocam iyiki varsınız.

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer  •

Aras Ali BEBEK’in babasıyım.Oğlum 16.12.2024 tarihinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde açık kalp ameliyatı oldu ve vsd deliği kapatıldı. Murat hocam için ne söylesem ne desem azdır. Türkiye’de tek başka yok. Allah binlerce kez razı olsun. Bizzat kendisi ameliyathaneye götürdü çıkışta ekibi ile birlikte yoğun bakıma yerleştirdi.Prof.Dr Murat ÖZKAN diye yazılır ADAM diye okunur. Hocam size minnettarız.Aras Ali çok iyi.

Profili düzenle veya yönet