Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
İç hastalıkları uzmanı , Kardiyolog , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Nörolog , daha fazla
394 görüş Çankaya, Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
2 yıldır botoks (yüz, çene (maseter) ve koltuk altı) uygulamalarımı özenle yapan Dr Onur Ergün'e çok teşekkür ederim. Onur Ergün akademik anlamda donanımlı, titiz, işinin ehli bir doktordur. Stresli olduğum dönemlerde uyurken yaşadığım çene sıkma problemim ve baş ve çene ağrılarım sona erdi. Doktor beyin ihtiyacımı doğru tespit edip elde ettiği doğal sonuçlardan ve cildime gelen ışıltıdan çok memnunum. Kendisinden bu konuda destek almaya devam etmeyi planlıyorum.
ay...n
İlk olarak vertigo sorunu için gittim ve şifa buldum.Ama sonrasında bu genç başarılı hekimin botoks ve dolgu uygulamalrından çok memnun kaldım.Öncelikle uygulamalar sırasında ağrı hissetmiyorsunuz.Sonuç okadar dogal ki , tazelendiğinizi hissedebiliyosunuz.İyiki varsınız Onur hocam.
k.....
Sayın Tuba hocamın tarafına , aylar önce geçirdiğim anafilaksi şok nedeniyle başvurdum . Dünya kadar çözülememiş sorunlarımı alıp yanına geldim.Tüm sorularımı tek tek tatmin edici bi şekilde cevapladı. Hayatımda kendisi kadar analitik düşünen , ne yaptığını bilen , düşünceli, dikkatli ,mütevazi, bilgili ve iyi kalpli başka doktor görmedim . Bir hastanın bir doktorda arayıp ; sermayesi karşılığında bile bulamayacağı türden bir hekim … Rabbim hayatı boyunca kendisi kadar güzel insanlarla karşılaştırsın O’nu… ne anlatsam eksik kalacak … böyle bir zamanda değerinin bilinmesi kanaatindeyim .Alerji illeti ile tanışan herkese mutlaka tavsiye ederim. Ün yapmış birçok doktordan çok daha ilgiliydi.
k....b
Murat hoca önce çok iyi bir insan, sonra mükemmel bir doktor. Oğlum Cüneyt Alp' in ikinci ameliyatını yaptı. İlk ameliyat 6 aylıkken Hacettepe de olmuştu. İkinci ameliyat için gerek içinde bulunduğumuz
sağlık camiasının, gerekse başka bir üniversitede oğlumuzu takip eden kardiyoloji profesörümüzün yönlendirmesi ile kendisine ulaştık. Gerçekçi ve ayrıntılı bir izahla süreçle ilgili bize bilgi verdi. Ameliyatı yapmayı kabul ettiği için çok sevindik. Başarılı bir ameliyat oldu. İnşallah bir daha ameliyat olmasına gerek kalmaz oğlumun. Olursa da nereye giderse peşinden gideriz Murat hocanın. Son söz Allah senden razı olsun, Ellerin ve yüreğin dert görmesin Murat hocam.
i.....
Graves hastalığım dolayısıyla tanıştık. Sürekli takip gerektiren ve tekrar riski olan bir hastalık. Bu süreçte rahatlatıcı tutumuyla ve bilgisiyle bana her an destek oldu ve yakından ilgilendi. Özlem Hanım sayesinde hastalığımı sorunsuz atlattım. Bu kadar ilgili ve güven verici bir doktora denk geldiğim için şanslı hissediyorum. Çevremdeki herkese tavsiye edebilceğim bir doktordur.
r.....
Salih Hocamla, annemin omurilik tümörü ameliyatı için doktor arayışımız sırasında tanıştık.Gerek tümörün büyüklüğü (4.5 cm) gerekse yeri (C4 merkez) nedeniyle, Salih hocam operasyonun risklerine ilişkin tüm detayları bizimle paylaştı. Ameliyat olmaması halinde 1-2 aylık süre içinde hayatını kaybedecek olan annemi, mesleği açısından oluşabilecek risklere rağmen ameliyat etmeyi kabul etti. Tümörün kanamış olması gibi çok sayıda olumsuzluğa rağmen, annemin hayatını kurtardı. Ameliyat sonrası 15 gün kaldığımız hastanede, her an yanımızdaydı. Cumartesi-Pazar günleri bile evinden gelip annemle ilgilendi, ayağa kalkması, yürümesi, moral ve motivasyonu için elinden gelenin fazlasını yaptı. Bu süreçte ihtiyacı olan enerjiyi, gücü, motivasyonu bizden çok Salih hocam sağladı diyebilirim. Hastaneden çıktıktan sonra bile neredeyse her gün aradı, durumuna ilişkin bilgi aldı. Bu dünyaya doktor olmak için gelmiş bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ra...
Bir yıl önce bel fitigindan ameliyat oldum ameliyat tan sonra çok kötüye gittim yurumelerim zorlaştı zaman geçtikçe bedenim sağa doğru yamuldum bu sirada çok yoruldum sol bacagimi artik hissetmiyorum geceleri grap ve sizlamarla uyaniyorumdum psikolojik olarak bittigim anda ankaradan Salih Gülşen hocamızı önerdiler Salih hocam tlf görüştük ve çok candan yaklaştı.kontroller yapildi durumum çok kötü olduğunu söyledi zor bi ameliyat olacağıni felç kalma durumu oldugunu söyledi ona göre karar ver dedi okadar açık ve net konuşuyorduki platini açmadan karar veremem dedi ben karar verdim ameliyat olacaktım Salih hoca net konuştu seni ayağa kaldircam dedi 4 temmuzda ameliyat oldum uyandığımda bacakta kasılma nede gramplar vardi sinirlerin içinden kemik parçası çıkarmış vecok iyim ben ve ailem Salih Gülşen hocaya ve ekibine çok tşkler emeğine yüreğine sağlık.Ülkemizde böyle değerli insanları kaybetmemeliyiz
es...a
04.09.2023 tarihinde bebegim 4 gunlukken TGA ameliyati oldu.Bir hafta sonra evimizdeydik.Ameliyat oncesi sonrasi tutumu davranislari ilgisi alakasi basarisi her kelimeyle mukemmel bir doktor.Cok tesekkur ederiz hersey icin hocam elleriniz dert gormesin.Allah razi olsun sizin gibi doktorlarin sayisini artirsin.Basarilariniz daim olsun. Alparslan annesi.
mu...t
ben murta karaca rizede ikamet ediyorum esnafım annemın 20 yıllık hastalığı suresınce 4 amelıyat olup şifa bulamayışı ve doktorların gıdebıldığı kadar gıdecek sonu felc dedığı ve bızım tukendığımız bır zamanda allahın bır lutfu Sayın Prof.Dr.Salih Gülşen ile tanıştık ve bize umut oldu şifa oldu annem sağlığına kavuşturdu hiçbir doktorun göremediğini gördü cokzor bır ameliyatı yaptı allah senden razı olsun hocam annemı ıyı oldugunu gördükce gece gunduz sana dua edıyorum rabbım ayagına tas deydırmesın.buradan tum hasta yakınlarına tafsıyem salıh hocaya muayne olmadan fıkır ve görüşlerini almadan sakın karar vermeyın doktorluğu tartışılmaz.insanlığına karakterine şahsen sonunakadar kefilim.
üm...
Esra Baskın hocamla iyi ki tanıştım oğlumun kronik böbrek tedavi sürecinde bize çok yardımcı oluyor aklımıza takılan tüm soruları rahatlıkla soruyoruz,kendisi çok samimi ve yardım sever.Hocam senden Allah razı olsun....inşallah oğlum sağlığına kavuşur.
İletişim
Çankaya bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Çankaya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çankaya Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Çankaya Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Çankaya Abdominal Ultrasonografi
Çankaya Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)