İstasyon Mah. Akasya Cad.No:6, Ankara
Esenboğa Yolu Çubuk Yolu Esenboğa Köyü, Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
T
tu...r
slm doktor bey benim aile hekimim gerçekten çok bilgili çok alakadar dr beyin çok iyi yerlerde olması gerek inenın abartmıyorum 5 senedir aile hekikmim çok bilgili dalında insani yönü mükemmel kendisine yaşam boyu başarılar diliyorum sayg...
Murat Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Şentürk, İç Hastalıkları.
Murat Şentürk adresi nerede?Murat Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. Akasya Cad.No:6 Ankara
- Esenboğa Yolu Çubuk Yolu Esenboğa Köyü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Şentürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları