Acıbadem Bodrum Hastanesi

Ortakentyahşi, Gölbaşı Sk. No:11, Bodrum 48420

• H

İleostomi kapatılması ile ilgili olarak arkadaşımın tavsiyesi ile Doç.Dr Murat beye muayene oldum ve verdiği güvenden dolayı 20 Mayıs 2025 de başarılı ileostomi kapatılma ameliyatımı sorunsuz bir şekilde yaptı, memnuniyetimden dolayı olmam gereken karın fıtığı ameliyatımı da tarafından yapmasını istemem sonucu 5 Kasım 2025 tarihinde çok başarılı ameliyatımı yaptı, ameliyatlar sonrası tedavi bakım ve ilgisinden ve net açıklamalarından çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum, çok güven veriyor.....

• H

Safra kesesinde taş ve kasıkta her iki tarafta fıtık rahatsızlığı nedeniyle tavsiye üzerine başvurdum.
    Ameliyat öncesi detaylı bilgilendirme, tanı, cerrahi planlama ve postaperatif takip süreci tıbbi protokollere uygun, sistemli ve başarılı şekilde yürütüldü. Klinik yaklaşımı ve tıbbi yeterliliğiyle güven veren bir hekim.

• T

Doktor Bey'e, babamda yemek borusunda yutma sorunu nedeniyle müracaat ettik. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra, Doktor bey ameliyat hakkında bilgilendirmeyi yaptı. Başarılı geçen ameliyat sonunda da babamın mide, dalak ve yemek borusunun belirli kısmı alındı. Doktor bey sayesinde babam 4 senedir sağlıklı bir şekilde hayatını devam ettiriyor.

• H

Mart ayında ani sancı ile eşim Erkan Mısırlı’yı hastanenize getirdim. Murat hoca kolon kanseri teşhisi koyarak ,ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi .sakinliği, her zaman açıklayıcı ve ulaşılabilir olması hasta ve yakını için çok önemli.Kendisinden ve tedavisinden çok memnunuz.Tereddütsüz tavsiye ederim kıymetli hocamızı.

• O

Rectum CA hastasıyım, 2016 yılı Haziran ayında olduğum ameliyatta geçici ileostomi açılmıştı, 5 ay sonra GATA'da açılan İleostomi kapatma ameliyatımı Murat hocam yaptı.
    Murat hocamın güler yüzü, yakınlığı gerçekten güven veriyor. Murat Hocam İyi ki varsın .

• Acıbadem Bodrum Hastanesi Diğer  •

Murat Hocamı Ankara Gülhane Hastanesi'nde eşimin rektum ca tedavisi sırasında tanıdık.
    Bu zorlu süreçte bizim yanımızda olması eşimin ameliyatını gerçekleştirmesi bizim için çok büyük bir şanstı
    Ameliyat öncesi ve sonrası bizi en küçük detaylar hakkında dahi bilgilendirdi
    İhtiyacımız olduğu her zaman kendisine ulaşılabildik.
    Mütevaziliği ve sabrı herkes de bulunan özellikler değildir.
    Biz kendisine minnettarız

• başka bir yer Diğer  •

• I

Doç. Dr. Murat Urkan konusunda çok başarılı ve her zaman hastalarıyla yakından ilgili, hastalarını her koşulda takip eden ve süreçte gerek açıklamaları ile ve gerekse yaklaşımıyla hastalarını ve hasta yakınlarını çok rahatlatan bir hekimdir. Annemin pankreas ameliyatını 2025 yılında başarıyla gerçekleştirmiştir.

• V

takibi ve her zaman ulaşılabilirlik önemli her adım da bilgi verildi

• Acıbadem Bodrum Hastanesi Diğer  •

Murat beyle safra kesemde olan taşlarin yarattigi saglik sorunlari nedeni ile tanistim .
    Insanin hayatinda bazen dönüm anlari karsilasmalari vardir bizimde oyle oldu...

Hocamin en cok hastaya yaklaşimi ve uygulayacagi işlem surecinin zor ve kolay yonlerini tek tek anlatmasi , acik ve net olmasi bana guven verdi.

Safra kesesi ameliyatimi 3 Aralik ta oldum 4 Aralikta da agrisiz sorunsuz siz bir sekilde taburcu oldum.
    Murat bey taburcu olurken evde beslenme şeklimi ve dikkat etmem gereken tum konulari anlatti ..1 hafta sonra dikişlerimin alinmasi ve kontrol icin gittim ve dikislerim alindi.Hersey yolunda olarak bu sureci Hocamın sayesinde sorunsuz bitirdik.

• Acıbadem Bodrum Hastanesi Diğer  •

Boynumda bir yumru vardı Murat bey tek seferde sıkıntısız bir ameliyatla aldı.