- Depresyon
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Panik Atak
- Stres
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çok beğeniyorum,çok başarılı.Kendisinden kurs aldım,çok memnun kaldım.Olumlu değişimler gözlemledim.Daha kararlı,daha negatiften daha pozitife giden bir halete ruhiye.Akıcı ve yumuşak bir ses tonuyla beni aydınlattı.
Bana kattığı katkılardan dolayı teşekkür ederim.Tavsiye ederim Musab hocayla görüşmelerini.Ben okuldaki Kişisel Gelişim eğitimi için gittim.Kendimi daha rahat,daha sosyal,daha pozitif hissettim. Etkinliklere vaktinde katıldı,etkinlikleri ilgi çekiciydi,çalışmaları düzenliydi.
Birlikte etkinlik yaptık,faydalı olmuştu,çok memnun kaldık Musab Bey'den.Kendimi geliştirmek ve farklı alanlarda etkinlikler yapmak adına tercih ettim.Olaylar karşısında daha sağ duyumlu davranabildiğimi düşünüyorum.
Musab Kırca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Musab Kırca, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Musab Kırca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Online Terapi.
Musab Kırca adresi nerede?Musab Kırca adresini belirtmedi. Musab Kırca yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Musab Kırca adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Musab Kırca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Musab Kırca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Musab Kırca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Musab Kırca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Musab Kırca hangi dilleri konuşuyor?Musab Kırca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Musab Kırca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Musab Kırca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Musab Kırca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Musab Kırca hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Musab Kırca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.