Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar
Ö
ö.....
Merhaba hocamıza boyun düzlesmesi ve boyun fıtık başlangıcı için gittim,kendisi beni dinledi gerekli ilaçları yazdi memnun şekilde ayrıldım herkese tavsiye ederim
e....s
Babamın omzundaki sonrasında Annemin belindeki ağrıları yaptığı alternatif tedavilerle çözüme kavuşturan Mustafa Hüseyin Temel bey ‘e teşekkür ederim .Herkese tavsiye ederim.
T
te...
Annemin diz ve bel ağrısı tedavisi için kendisinden yardım aldık.En ince ayrıntısına kadar dikkatlice dinledi ve sanki sihirli değnek gibi oldu bize. Kullandığı tedavi yöntemi sayesinde hemen ağrılar hafiflemeye başladı.
• İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi • Diğer •
Sırtımdaki ağrıdan sebep gittim gerçekten kendisi gayet güzel dinleyerek ve anlatarak yardımcı oldu detaylı test yapıldı ve sorunum için gerçekten tedavi edici ilaçlar yazdı kendisine teşekkür ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
Mustafa Hüseyin Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Hüseyin Temel, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Mustafa Hüseyin Temel adresi nerede?Mustafa Hüseyin Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Hüseyin Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Hüseyin Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Hüseyin Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Hüseyin Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Hüseyin Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Hüseyin Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Hüseyin Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları