Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 2 adet aile hekimliği uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 4 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 6 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul ilinde Barbaros mahallesi Fevzipaşa sokak Altunizade Üsküdar adresinde bulunmaktadır. İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164747900 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar
Sigortalar
  • SGK

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (88)

88 görüş

    T

    Uzun süredir ilk defa bir devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına gittim. Smear için örnek alırken canım çok yandı. Özel bölgemin yakınlarında yaşadığım bir problem için gitmiştim. Problemle ilgili bir tespit ya da yönlendirme yapılmadı. Muayeneden genel olarak memnun kalmadım.

     • Op. Dr. Hakan Keçeci Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    R

    Gürkan hocama amcam için gittik prostat amalyatı olduk çok memlun kaldık Allah razı olsun çok güler yüzlü ve çok ilgili hocam

     • Uzm. Dr. Gürkan Örskıran Diğer  • 

    M

    Aycan hanım çok iyi bir hekim ve guleryuzlu ayrıca ilgili ve detaylı bilgi veriyor ve takip ediyor hastayı

     • Uzm. Dr. Aycan Esen Zencirci Diğer  • 

    S

    Sayın Do.Dr.Emre Bal'ı 10 yıldan uzun süredir tanıyorum. Kendisi menisküs olan iki dizimi de prp tedavisi ile iyileştirmiştir. Hälâ arada sırada gider dizlerime gereken iğne tedavisini gönül rahatlığı ile yaparım. Kendisi ayrıca insan evladıdır. Çok az doktorda hastasına karşı böyle ilgi ve sevgi görebilirsiniz. Allah C.C. kendisinden razı olsun ne kadar dua etsem azdır. Gönül rahatlığı ile tedavi önerilerini kabul edebilirsiniz.

    Nazar değmesin bir ömür boyu kendisine sağlık ve mutluluklar dilerim...

     • Op. Dr. Emre Bal Diğer  • 

    K

    Gürkan beye babam için gittik. Hastayla empati yapan, hasta psikolojisini anlayan, güleryüzlü bşr doktor. Tedavi hakkında beni ve babamı çok güzel bilgilendirdi. Uyguladığı tedavi babamı olumlu yönde etkiledi. Herkese tavsiye ederiz.

     • Uzm. Dr. Gürkan Örskıran Diğer  • 

    R

    Erkan hocamı internette ortopedi devlet doktorlarını ararken buldum çoğu insan olumlu yorum yazmıştı ben de kendisine sporda zorlanmadan dolayı dirseğimde oluşan ağrı için muayene oldum. Mr görüntülerine baktı dirseğimde iltihap olduğunu, hastalığa da lateral epikondilit denildiğini söyledi sonra eklem kısmına iltihabın olduğu yere iğne vurdu. Başka iltihap kurutucu hap vs. yazdı. O haplardan da en fazla 3-4 adet kullandım iltihabı büyük oranda ortadan kaldıranın o vurduğu ilaç olduğunu düşünüyorum. 5-6 aydır geçmek bilmeyen ağrının nedeni iltihapmış halbuki daha önce birçok hastanede birçok fizik tedavi vs. doktorlara muayene oldum çeşitli fizik tedaviler aldım ama hiçbiri işe yaramamıştı Erkan hocam direkt nokta atış yapıp bir iğneyle bu işi bitirdi. Allah kendisinden razı olsun.

     • Uzm. Dr. Erkan Tan Diğer  • 

    M

    Can hoca, babamın pankreasındaki zorlu kitleyi aldı. Bu süre zarfında oldukça realist açıklamalarla bizi bilgilendirdi. Ayrıca Can hoca ve ekibine şükranlarımı sunuyorum çünkü 8 saati geçen zorlu bir ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Hasta ve yakınları ile iletişimi muhteşem insana güven veren bir doktor. İyi ki Allah karşımıza çıkarmış

     • Doç. Dr. Mehmet Can Diğer  • 

    M

    Doktor beye elimi kullanırken ortaya çıkan avuç içi ağrı şikayeti ile gittim. Şikayetimi sorunca geçen hafta mide bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimi de ekleyerek şikayetimi açıkladım. Ne bir fiziksel muayene ne de bir film vs. ihtiyaç duymadan sadece geçen haftaki tahlillerime bakarak antibiyotik verdi. Oysa geçen hafta gittiğim dahiliye doktoru antibiyotiği gereksiz bulmuştu. Doktor beyin asgari muayene ve değerlendirme için gerekli olan gözlem ve tetkik sürecini es geçtiği kanaatindeyim.

     • Op. Dr. Tuğrul Alıcı Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    A

    Boğazımdaki ağrı için kendisine muayene randevusu oluşturdum. Muayeneye gittiğimde 15 saniye şikayetlerimi dinleyip herhangi bir fiziksel muayene yapmadan alerjidir sorunun dedi. Ardından ilaçlarımı yazıp muayeneyi sonlandırdı. 30 saniye sürmedi muayene. Hiç memnun kalmadım. Ayrıca boğazıma bakmadan teşhis koyması da ilginç geldi.

     • Op. Dr. Mustafa Atilla Şahin Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    F

    Özlem hocam mükemmel bir doktor orta kulak ameliyatı oldum kemik protezi kulak zarı onarımı bir çok işlem yapıldı ve başarılı geçti kulağımda akıntı ve koku vardı işitme kaybı vardı şu an ameliyat olalı iki hafta oldu 6 saat süren bir ameliyattan çıktım iyisi alakası çok güzel tavsiye ederim sizi seviyorum hocam iyi ki de yollarımız kesişmiş

     • Uzm. Dr. Özlem Saatçi Diğer  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular