- Diş Çürükleri ,
- Endodonti ,
- Lezyonlu (Enfekte) Diş ,
Güvenevler No:4, Afyonkarahisar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
k.....
Mertcan Hocama geçen hafta dişim ağrıdığı için gittim, yapılması gerekenleri anlattı ve kanal tedavisi uygulandı ve ağrı geçti. İlgi ve özeninden dolayı çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.
• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı • Diğer •
K
k....ç
İşim gereği sürekli taşındığım için senelerdir farklı yerlerde diş tedavisi gören birisi olarak Mertcan Bey’in gerçekten alanında profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı • Diğer •
Mustafa Mertcan Deliktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Mertcan Deliktaş, Diş Hekimi.
Mustafa Mertcan Deliktaş adresi nerede?Mustafa Mertcan Deliktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler No:4 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Mertcan Deliktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Mertcan Deliktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Mertcan Deliktaş hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Mertcan Deliktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Mertcan Deliktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Mertcan Deliktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Mertcan Deliktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Mertcan Deliktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Mertcan Deliktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar