Op. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Kocasinan 1 adres
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
a....e
Gerçekten mesleğini hakkıyla yapan bir doktor. Oğlumun diz kapağına iğne batmıştı ameliyatla aldı ve sonraki süreci için emeğini bilgisini bizden asla esirgemedi çocuk olduğu için zarar olmaması adına ekstra çok ilgilendi. iyiki denk gelmişiz işinin ehli bir doktor
C
ce...n
Ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı oldum ikisinide aynı bacağımdan gayet güzel geçti ama iyileşme süreci uzun oluyor en önemli si fizik tedavi kasların güçlenmesi gerekiyor
an...k
Mustafa beyden çok memnun kaldım ameliyat sürecimde bana çok destek oldu ameliyatım çok başarılı bir sekilde gerceklestı ve kırılan bilegim eskisinden daha güzel oldu çok
• başka bir yer • Diğer •
Mustafa Tekdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tekdemir, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Tekdemir adresi nerede?Mustafa Tekdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tekdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tekdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Tekdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tekdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tekdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tekdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Tekdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları