Atlas Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi Anabilim Dalı, Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olmuştur. Birçok ulusal ve uluslararası kongre, seminer ve kursa katılmıştır. Ayrıca ulusal ve uluslararası bildiriler yayınlamıştır. Türkiye’nin birçok ilinde üniversite hastaneleri, klinikler ve özel merkezlerde görev almıştır. Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği başta olmak üzere bilimsel ve mesleki kuruluşlarda yer almıştır.

Uzmanlaştığı okul öncesi kekemelik alanında birçok ulusal ve uluslararası eğitime katılmıştır. Okul öncesi kekemelik terapilerinde: Londra’daki Michael Palin Kekemelik Merkezi tarafından geliştirilen Palin PCI yönteminin, Avustralya’daki Sydney Üniversitesi tarafından geliştirilen Lidcombe Programının ve Kızılboğa Modelinin sertifikalı uygulayıcısıdır.

DIR Floortime 201 Terapisti, ETEÇOM2 Programının uygulayıcısı ve PROMPT Enstitüsü tarafından onaylı PROMPT Klinisyenidir. Malatya’da dil, konuşma ve ses bozukluğu alanlarında değerlendirme, terapi ve danışmanlık hizmetlerini online ve yüz yüze olarak sürdürmektedir.

• Sigortası olan hastalar

DKT Akademi Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

Hisamoğlu Best Ofis, Karakavak, Abdurrahman Gazi Cad Ofis No:24, 44110 Yeşilyurt/Malatya, Yeşilyurt, Malatya 44110

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

DIR Floortime

Kekemelik Terapisi

Lidcombe Erken Dönem Kekemelik Terapisi

Palin PCI Ebeveyn Çocuk Etkileşim Terapisi

PROMPT Yöntemi

Hisamoğlu Best Ofis, Karakavak, Abdurrahman Gazi Cad Ofis No:24, 44110 Yeşilyurt/Malatya, Malatya

Röportaj

• F

Oğlumun artikülasyon bozukluğu için başvurduk. 3 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar almaya başladık. Eskisine nazaran iyi. Gözle görülebilir değişimler var. Muzaffer Bey bilgili ve ilgili bir uzman. Birebir yardımcı oluyor. Öğretmenleri ile irtibat halindeler, ben kendisinden memnunum.

•  •

• C

Uzm. Dkt. Muzaffer Mutlu'ya Kekemelik yüzünden başvurdum. Süreçten memnun kaldım. Tavsiye ederim.

•  •

Dil ve konuşma da yeterli derecede ilerleme kaydetti çocuğum ayrıca konuşmaya bağlı olarak da çok güzel iletişim sağlayarak çevresiyle sosyalleşti.Bunuda hocamız sayesinde gerçekleştirdik.

• Ö

Terapi sürecimiz boyunca kekemeliğim ile ilgili her konuya oldukça detaylı bir şekilde değindik, artık kekemeliğimi gizlemek yerine özgürce kekeliyorum

• Y

Kekemelik terapileri için bas vurmuştum süreç olabildiğince detaylı ilerledi . Şuan olumsuz duygulara kapılmadan rahatça kendimi ifade edebiliyorum