- Alerji
Preoperatif Değerlendirme
Mansuroğlu Mh. 288/6 Sk. L2 Blok No: 8 İç Kapı No: 5, Bayraklı, İzmir 35535
- Sigortası olan hastalar
sü...z
Muzaffer beye ozon terapi için gittim iyi ki gitmişim çok güzel sonuçlar aldım çok memnun kaldım ayrıca şlemle ilgili özenli tavrı güler yüzü oluşu çok hoşuma gitti tedavi sürecinde gösterdiği ilgi alaka ve sorduğum bütün sorulara sabırla ve güler yüzlerce karşılık vermesi de onun ne kadar işine saygı gösterdiğini ve severek yaptığının göstergesiydi
• Dr. Muzaffer Nuri Tunç • Ozon Tedavisi •
g....b
İşini gerçekten bilen, güvenilir bir hekim muzaffer bey, ekibi de öyle. Her aşamada bilgilendirme yapılıyor, titizlikle çalışıyorlar. Kesinlikle öneriyorum
i....g
Muzaffer beye botoks ve dudak dolgusu yaptırdım detaylı olarak bilgi vererek işlemi başarıyla tamamladı kendisine ve ekibinin ellerine sağlık
• Dr. Muzaffer Nuri Tunç • Normal Randevu •
ha...l
Muzaffer hocamla tesadüf eseri tanıştım ama iyi ki tanımışım.... Artık benim için vazgeçilmez oldular.... Botoks, dolgu, gençlik aşısı,gözaltı mezoterapi vs... Gibi bir çok islemimi yaptı kendisine çok güveniyorum.... iyi ki varsınız ...
hk...m
Muzaffer Beye botoks işlemi için gittim. Hem kişilik hem de hekim olarak kendisinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. İşlemin doğal olmasını istedim ve bu sonucu da elde ettim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Hasta
Muzaffer Bey le arkadaş tavsiyesiyle tanıştım. İlk kez dudak dolgusu yaptırdım. Kullanılan marka seçeneklerini her yönüyle detaylı şekilde anlattı. Mesleki bilgisi, iletişimi ve fiziki koşullar tatmin ediciydi. Ayrıca ilk uygulamam olması nedeniyle oluşan kaygılarımı sabırla dinleyip harika bir işlem süresi gecirmemi sağladı. Kendisini severek izlemeye devam edeceğiz anlaşılan
• Dr. Muzaffer Nuri Tunç • Randevu •
Muzaffer Bey’e dudak dolgusu işlemi yaptırdım çok memnun kaldım. Doktor beye yaptığı işlem ve ilgisi için ayrıca teşekkür ederim :)
d....a
Randevu saatimde işlemim yapıldı.
Ne istediğimizi nasıl istediğimizi en ince ayrıntısına kadar istişare ettik ve en doğru kararı birlikte verdik.
İlgili,deneyimli ve her şeyi sorabileceğiniz enlerden biri kendisine burdan da teşekkür etmek istiyorum• Dr. Muzaffer Nuri Tunç • Randevu •
di...
Muzaffer beye dudak dolgu işlemini yaptırdım çok titiz ve itinayla çalışması beni çok mutlu etti sonuç olarak doğal dudaklara ulaştım emeğinize sağlık
L
l.....
Dolgu ve botoks islemi yaptirdim.Çok samimi ve içten bir ortam. Muzaffer bey işini çok profesyonel yapıyor. Yapilan işlemden çok memnunum. Öneriyorum:)
• Dr. Muzaffer Nuri Tunç • Diğer •
Muzaffer Nuri Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Nuri Tunç, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Muzaffer Nuri Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Randevu, Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Akupunktur Tedavisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Minimal Invaziv Cerrahi, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme.
Muzaffer Nuri Tunç adresi nerede?Muzaffer Nuri Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mh. 288/6 Sk. L2 Blok No: 8 İç Kapı No: 5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Nuri Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Nuri Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Nuri Tunç hangi dilleri konuşuyor?Muzaffer Nuri Tunç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muzaffer Nuri Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Nuri Tunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Nuri Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Nuri Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Muzaffer Nuri Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muzaffer Nuri Tunç hangi sigortaları kabul ediyor?Muzaffer Nuri Tunç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar