Son 30 gün içerisinde 109 profil görüntülenmesi var

Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +23 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bonding

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu +2 daha fazla

Hakkımda

Uzm. Dt. Naci Kazaz Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene C...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Marmara Üniversitesi
  • Gaziantep Üniversitesi
  • MIS Oral İmplantoloji ve Protetik Diş Tedavisi Semineri

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı, Gaziantep

34 hasta yorumu

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Z
Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Yıllardır beni uğraştıran sorunlu 20lik dişimi cerrahi operasyonla çekti Naci bey. Yüzümde hiç şişlik ve morarma olmadı çok şükür süreci iyi atlattım. İşini özveriyle yapan doktoruma teşekkür ediyorum

Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant

İşini kendi tatmin olup emin olana kadar peşini bırakmayan bir ciddiyetle ele alıyor…zaten bilgi ve el becerisinin iyiliğini koltuğa oturduğun andan itibaren hissediyosun….implant yapmaktan zor olur diye korkuyodum,sayesinde korkmadan ve sıkıntısız tedavimi yaptı….Eline ve emeğine sağlık ….teşekkür ediyorum

Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Porselen disim cıkarırdı iplant yapıdı .sürec ilgi harika idi.Doktor cok bilgili ve ilgili filimde ne cıktı ise porotez dis cıkınca aynısı oldu.aletler cok iyi.hijen cok iyi

I
Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Çok köklü ve uzun dişlerim olmasına rağmen, çok kolay bir 20lik diş çekimi oldu. Naci Bey’in hasta hassasiyeti, konuşması ve üslubu da çok rahatlattı. İşlemden yalnızca birkaç saat geçmesine ve uyuşukluğumun da azalmasına rağmen kendimi gayet iyi hissediyorum.

Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Çenemdeki 20 lik dişler yan yatık olması sebebiyle ve sinire yakın olması korkusu ile baya tedirgindim inanılmaz Korkuyordum Taki Koltuğa oturana kadar Naci Hocamız yaklaşımı o kadar naif ve olumluydu ki gerçekten eli çok hafif kısa bir sürede işlemimiz bitti Hocamız gerçekten işin ehli iyi ki Ameliyatı Naci Hocamızla yaptım…

Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Yaklaşık on senedir Naci Bey’ in hastasıyım. En zorlu tedabivilerimi dahi çok başarılı bir şekilde tamamladı. Kaybedeceğimi düşündüğüm dişlerimi doğru tedavi ile kurtardı. Alanında çok profesyonel. Şiddetle tavsiye ederim

V
Doğrulanmış
Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

NACİ KAZAZ ve ekibine çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular GÜLER YÜZÜN OLDUĞU BİR EKİP 20 lik dişi kolay bir şekilde çekti teşekkürler Naci bey

R
Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Sakinliği dişçi korkumu yatıştırdı. Açıklayıcı bir şekilde 20lik dişlerimi aldı. Daha zorlayıcı olacağını düşünürken beni çok yormadan kısa bir süre işlemi bitirdi.

Doğrulanmış

İmplant yapıldı 2 tane . Ne bir ağrı hisettim ne bir sızı. Mükenmel bir doktor. Çok teşekkür ederim Naci hocam. Allah razı olsun.

Konum: Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi

Bugün kanal tedavisi yaptırdım yakın zamanda da çekim ve implant yapılacak, sağ olsun doktorum her şey tek kelimeyle harikaydı. Tereddütsüz Dr Naci beye gidebilirsiniz.

Hakkımda

Daha fazla