- Gömülü Dişler
- Çene Kistleri
- Diş Eksikliği
- Sinus Cerrahisi
- Yaprak Porselen Lamina
Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı, Şehitkamil, Gaziantep 27090
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı, Gaziantep
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Yaprak Porselen Lamina
Zirkonyum Porselen Kaplama
İmplant
ah...ç
Doktor bey güzel bir ameliyat gerçekleştirdi ağrı sızı olmadan
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
dh...y
Konusuna hakim. Dijital röntgen eşliğinde işlemleri yapıyor.
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Ö
ö....k
Çok kibar çok naif işinin ehli hocamıza implant tedavisi için gidiyorum gayet iyi işgileniyor
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu •
at...n
Hem kurumsal olarak hem mesleki olarak çok iyi seviyede bir klinik. Yaşadığım implant yaptırma sürecinde hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım ve gayet rahat hissettim. Özellikle yardımcı çalışanlarının ilgili ve güleryüzlü oluşu muhteşem.
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
es...n
Naci bey ile annemin implant tedavisi sürecinde tanıştık kendisi alanında uzman ilgili bir doktor. Süreç beklediğimizden daha ağrısız ve konforlu geçti.
s....k
Çok ilgili ve işinde iyi bir doktor. İmplant sürecim ve sonrasında süreç çok iyi ilerledi. İlgili ve yapılan işlemler hakkında detaylı anlatım yapıldı. Çalışanların hepsi ilgiliydi. Çok memnun kaldım. Herkese önerebileğim bir doktor seçimi
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
g....p
Son dönemdeki diş ağrılarım ve lekelenme sebebiyle gittiğim Naci beyin İletişimi gayet iyiydi. Tedavi sürecindeki hakimiyetiyle ve ince çalışmasıyla beni rahatlattı. Tek seansta uygulanan dolgu ve temizleme işlemiyle sonuca ulaştık. Klinikte çalışanların da güler yüzlü olması, klinik koşullarının oldukça iyi olması hastaya güven veriyor
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
C
ce...i
Naci Bey’e 20’lik dişimi çektirmek için gittim. Çok hızlı ve eli çok hafif diyebilirim. Dişimin uyuşma süresi dahil yarım saat sürmüştür en fazla. Bi noktada kendimi kötü hissettim beni sakinleştirdi o şekilde devam etti. Sonrası için süreci güzelce anlattı ve yapmam gerekenleri güzelce açıkladı.
Tekrar 3-4 hafta sonra diğer 20’lik dişimi çektirmek için gideceğim. Kesinlikle tavsiye ederim, gözünüz kapalı gidebilirsiniz.• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
fe...r
Diş çekimi, kanal tedavisi ve diş taşı temizliği yaptırdım. Çok memnun kaldım. He is definitely a good doctor
• Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kanal Tedavisi •
as...
Daha önce çok zorlu geçen bir gömülü diş operasyonundan sonra bende ciddi anlamda fobi oluşmuştu.Yıllardır ertelediğim yine yirmilik gömülü diş çekimimi bugün sevgili doktorum Naci Bey gerçekleştirdi. Hiçbir acı hissetmeden kolaylıkla ve kısa sürede iki dişimden de kurtuldum:)Dr. Bey detaylı açıklamaları, sabırlı ve kibar oluşuyla sizi gerçekten sakinleşirmeyi başarıyor. Böyle doktorlarlar iyi ki varlar . Bundan sonra tek diş hekimim Dr. Naci Kazaz. Sevgilerle..
Naci Kazaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Naci Kazaz, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Naci Kazaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Ortodontik Tedavi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Estetik Dolgu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Kemik Grefti, Diş Çekimi.
Naci Kazaz adresi nerede?Naci Kazaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı Gaziantep
- Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Naci Kazaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Naci Kazaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Naci Kazaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Naci Kazaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Naci Kazaz hangi dilleri konuşuyor?Naci Kazaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Naci Kazaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Naci Kazaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Naci Kazaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Naci Kazaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri