Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi No: 33/35, Bodrum
Ben geçen sene ameliyat oldum katarakt sorunumdan dolayi WhatsApp'tan iletişim kurabildim daha sonra çok ilgili güvenilir bilgili bir doktor gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz teşekkürler Nalan hanım
• başka bir yer • Diğer •
ne...l
5 yaşındaki kızım için tanıştım Nalan hanımla.sol göz retinada doğuştan leke vardı görme bozukluğu yüzünden dışa doğru kayma oluyordu.tedaviye başladık gözlük ve günde 4 saatlik göz bandı kapaması yapmamızı istedi bizden.pozitif yaklaşımları ilgisi çok güzeldi.Tüm hastalara tavsiye ederim teşekkürler Nalan hanım.
• başka bir yer • Diğer •
em...n
Sayın Oftamolog Nalan ÖZBİRECİKLİ ; ben bir tıp doktoruyum.Ani oluşan göz şikayetimiçin kendisine baş vurdum.Bir hekim olarak edindiğimintiba üstün nitelikli ve becerikli işinin uzmanı bir doktordur.Herkese duyurmak isterim.Sevgilerimle
• Bodrum Amerikan Hastanesi • göz rahatsızlığım •
me...t
Mükemmel bir doktor. Keşke bütün doktorlar böyle olsa...
Nalan Özbirecikli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nalan Özbirecikli, Göz Hastalıkları.
Nalan Özbirecikli adresi nerede?Nalan Özbirecikli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi No: 33/35 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nalan Özbirecikli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nalan Özbirecikli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nalan Özbirecikli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nalan Özbirecikli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nalan Özbirecikli ile iletişime geçmenizi öneririz.