Hakkımda
Ankara Üniversitesi ' nde sosyoloji lisansımı tamamladıktan sonra Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi ' nde Psikolojik Danışma üzerine yüksek lisan...
Daha fazlaİlgi alanları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Boşanma Travması
- Evlilik Sorunları
Okullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi
- Necmettin Erbakan Üniversitesi Yüksek Lisans Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Videolar
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
92 hasta yorumu
Kendisi ile yeni yol kat etmeye başladık 5.seansımız oldu sonuçları almaya başladım kendisine teşekkür ederim. İlk görüşmemiz de kötüydüm şimdi daha iyiyim Nazlı Hanım yürüttü ilerlemeye çalışıyoruz ilk deneyimim oldu psikolog olarak kızım orada başka uzmana gidiyordu onun aracılığı ile gittim. Sakinliği dinleme yeteneği dinlendiğimi hissediyorum saygılı kendisini seviyorum.
Kendisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim. Görüşmelerimizden sonra olumlu yön de faydası oldu. Kendisine araştırarak gittim. Ailemize pozitif yön de etkisi oluyordu eşimle beraber gidiyorum.
Her şey olumlu ilerliyor kendisinden gayet memnunuz devam ediyoruz bir sıkıntımız yok. Görüşmelerimizden sonra şikayetlerimiz de yavaş yavaş düzelmeye başladı. Referans alarak gittim. Gayet bilgili anlayışlı her türlü duruma cevap verebilen birisi. İnşallah daha güzel olabileceğine inanıyorum.
k.....
Nazlı Hanım'dan memnunum hala da iletişim halindeyim görüşmedeyiz. Tavsiyelerini dikkate alıyorum faydasını gördüğüme inanıyorum. Kendisi araştırarak gittim. Fikirleri sorunlarıma faydalı yorumlar yapıyor.
Kendisinden gayet memnun kaldım uzun süredir kendisi ile seanslarımız devam ediyor. Görüşmelerimizden sonra olaylara daha yakından bakmamı sağladı. Olaylara daha olumlu bakmaya başladım. Bir tanıdık vasıtası ile görüşmeye gittim. Objektif ve samimi olmasından memnunum.
Nazlı Hanım'la 4. seansımız ve eşimde bende çok memnunuz. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. Görüşmelerimizde sonra değişiklikler gerçekten var, yaşam kalitemizin daha da arttığını düşünüyorum. Nazlı Hanım çok bilinçli, bilgili, çok kibar bir insan. Kendisini çok seviyoruz.
z.....
Nazlı Hanım'dan çok memnunum. kendisinin önerdiği şeyleri ilk seanstan çok başarılı bir şekilde işime yarıyor. Arkadaşım Nazlı Hanım'dan danışmanlık hizmeti alıyordu onun ciddi ısrarları oldu fayda göremeyeceğimi düşündüğüm için direnç göstermiştim ama deneyeyim dedim devamı geldi. 5 seans görüşme sağladım faydasını gördükçe gitmeye devam ediyorum. seanslarımızdan sonra hayata daha olumlu bakıyorum aslında benim gördüğüm, düşündüğüm gibi olmadığını fark ettim. uzman görüşün ne kadar farklı olduğunu eşimle beraber fark ettik.
f.....
Nazlı Hanım'dan çok memnunum. İlk defa internetten buldum ve devam ediyorum. 2-3 aydır danışmanlık hizmeti aldım. seanslardan sonra en azından daha mutluyum, kendimi daha güzle ifade edebiliyorum. Nazlı Hanım çok kibar, gayet anlayışlı beni güzel analiz edebilen bir uzman. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
i...
Nazlı Hanım'dan gayet memnunum. Bilgilendirme açısından faydalı oldu. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladık. Nazlı Hanım çok ilgilendi. Kendisi herkese tavsiye ederim. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve son seansım kaldı. Seanslarımızdan sonra diyalog konusunda yeterli eksiklik olduğunu gördüm. Empati yapmak gibi konularda kendime düzenleme yaptım.
c.....
Nazlı Hanım tarafları gayet akıcı bir şekilde dinleyip, eksiklerini taraflara söylüyor. Hiçbir zaman bir taraf değil. Kendisinden aile terapisi alıyoruz. 8 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra kişisel gelişimim ciddi şekilde arttı. Nazlı Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Hakkımda
Daha fazlaİlgi alanları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Boşanma Travması
- Evlilik Sorunları