Uzm. Dt. Nazlı Oğur Bayar

Ortodonti · Daha fazla

Hatay 1 adres

2007-2012 yılları arasında KTU de diş hekimliği eğitimi almıştır. 2013-2017 yılları arasında da Dicle Üniversitesi ortodonti anabilim dalında uzmanlığını yapmıştır. 8 yıldır özel sektörde ortodonti uzmanlığı yapmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

ANB DENTAL DEFNE

Subaşı mah Çevreyolu üzeri Samandağ kavşağı , No: 93/A, Defne , Hatay, Defne , Hatay

Ortodonti Randevusu

• H

Uzm. Dt. Nazlı Hanım, alanında çok başarılı bir hekimdir. Üst çene darlığı tedavisi, ortodontik çene bozukluğu ve tel tedavi yöntemleri uygulanmıştır. Kızımın uzun süren tedavisinde sabırlı oluşu, süreci başarıyla takip etmesi ve hoşgörüsüyle üç yıl boyunca hep yanımızda oldu. Kızımın tedavisinde çok memnun kaldım. Böyle başarılı doktorlarımıza, özellikle deprem bölgesinde çok ihtiyacımız var. İyi ki varsınız.

• G

Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle ulaştım. Kızımın Ortodonti (tel) tedavisi için başvurduk. Tedavimiz gayet titiz ve planlı bir şekilde ilerliyor; süreçten çok memnun kaldık. Çevreme tavsiye ederim.

• Ö

Arkadaşımın referansı ile Nazlı Hanım'a ulaştım. Kendisinin çok iyi olduğunu söyledi ve bana da tavsiye etti. Dişlerimde çarpıklık olduğu için kendisine başvurdum. Ortodontik şeffaf plak tedavisi gördüm. Tedavi süreci yorucu ve bazen de ağrılı geçse de güzel bir sonuca ulaştık. Çevremdeki insanlara da önerdim tabii ki. Kendisini tercih edenler de oldu. İyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim.