Dr.Necdet URHAN, 2016 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından, bir yıl süreyle Tirebolu Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde pratik deneyim kazanmış, bu süreçte acil tıbbi müdahale ve hasta yönetimi konularında güçlü bir temel oluşturmuştur.

2017 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve bu süreç boyunca, alanındaki en güncel gelişmeleri takip edebilmek adına ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok eğitim, seminer ve kongreye katılmıştır. Ayrıca, ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanan bilimsel çalışmalarda yer almış, akademik bilgi birikimini artırmıştır. Uzmanlık eğitiminin son dönemlerinde, meme estetiği ve meme kanseri sonrası rekonstrüksiyon konularında derinlemesine bilgi sahibi olmak amacıyla Brüksel’de dünyanın önde gelen cerrahlarıyla birlikte çalışmış, bu alanda uluslararası düzeyde önemli deneyimler elde etmiştir.

Uzmanlık eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak göreve başlamış ve burada, yüksek hassasiyet gerektiren estetik ve rekonstrüktif cerrahi operasyonları başarıyla gerçekleştirmiştir.

Dr.Necdet URHAN, Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Derneği (ISAPS) , Türk Plastik Rekontrüktif Estetik Cerrahi Derneği ve Estetik Plastik Cerrahi Derneği'nin aktif bir üyesi olup, plastik cerrahi alandaki en yeni gelişmeleri takip etmekte ve mesleki bilgi birikimini sürekli olarak güncellemektedir. 2022 yılında, Avrupa Plastik Cerrahi Yeterlik Sınavı (EBOPRAS) ve Türkiye Plastik Cerrahi Yeterlik (Board) sınavlarını başarıyla geçerek ulusal ve uluslararası düzeyde yeterlik sertifikasına sahip olmuştur.

Yetişkin

Yeşilbahçe, Antalya 07030

• Sigortası olan hastalar

• M

Necdet hocamı şans eseri buldum.50 yasindayim kizimla annelik estetiği için araştırma yaparken Necdet hocamın sayfasına denk geldim,hem yorumlarını okudum hem yüzyüze görüştüm.İnanilmaz güven verdi, absürt sorularımızı cevapladı asla geri çevirmedi.İlk gorusmemiz olumlu olduğu için hemen ameliyat gününe karar verdik. Ameliyat sürecim ve sonrası benim için iyi geçti .ilk 2 gün biraz ağrılarım vardı o kadar.Şimdi göz kapagı işlemi yaptıracağım eminim onu da iyi yapacaktır. Kendisi etik değerlere sahip ,pozitif ve para için bu işi yapmayan biri. Başarılar dilerim

• B

Merhaba,Necdet Beyi birkaç aydır takip ediyordum ama işlem konusunda kararsızdım. Kendisine Temporal Lift işlemi yaptırdım. Hem ağrılı olacağını düşünüyordum hem de istediğim gibi olmazsa diye panik oluyordum.Yüzyüze görüşmeye karar verdim,kendisi tüm sorularımı içtenlikle cevapladı. Olabilecek ve olmayacak şeyleri söyledi dürüstçe yaklaştı ve bende ameliyat kararı aldım. Tüm süreçle ilgilendi. 1 gece hastanede yattım ve çıktım. Sadece ilk ameliyat çıkışımda biraz sızlamam oldu o kadar. Ödem indikle ve yüzüm oturdukça doğru tercihi yaptığımı anladım. Kontrollerimi aksatmıyorum ve neyi önerirse yapıyorum.İletişimi çok iyi, empati gücü yüksek ve dürüst.Sonuç harika!

• Op. Dr. Necdet URHAN Klinik Yüz Gerdirme  •

• Z

Necdet Beye 2 ay önce karın germe ile meme dikleştirme ve küçültme amelyatı oldum.3 yıldır Doktor araştırması yapıyordum bence her kes doktor olar bilir ama her kesin el işi güzel deildir ! Necdet bey bu konuda verdiyi bütün sözleri tutdu ve beklediyimden daha güzel oldu. Her kese Gönül rahatlığınla tavsiye ederim

• N

Göz kapağı ameliyatı ve göğüs küçültme, diklestirme ameliyatı oldum. Hayatımda verdiğim en doğru karar Necdet Hocama kendimi emanet etmemdi. Adeta mucize bir doktor. Ameliyat sonrası ne ağrı yaşadım ne şişlik ne de morluk. Hastaya yaklaşımı, ilgisi, işine aşık bir doktor olması.. İnsan daha ne ister ki

• Op. Dr. Necdet URHAN Klinik Blefaroplasti  •

Göz kapağı ameliyatı oldum çok memnunum. Detaylıca her şeyi açıkladı. Sonraki süreçte her zaman ulaşabildiği. Şiddetle tavsiye ederim

• Op. Dr. Necdet URHAN Klinik Blefaroplasti  •

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meme kanseri nedeniyle yapılan mastektomi sonrası memenin yeniden şekillendirilmesi aşamasında ameliyat öncesi ve sonrasındaki pozitif yaklaşımı ile süreci güzel bir ruh hali ile sürdürmemi sağlayan başarılı ve iyi kalpli doktor.