Prof. Dr.
Neonatoloji,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Çocuk Genetik Hastalıkları
Seyhan 1 adres
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda 1997 tarihinde Yrd Doçent, 2000’de Doçent olduktan sonra 2001’de Amerika Birleşik Devletleri St Louis Universitesi Tıp Fakültesi’nde Yenidoğan ünitesinde çalıştı. 2006’da Profesör oldu.
Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel araştırması bulunmaktadır. Ayrıca kitap editörlüğü ve dergi editörlüğü dışında birçok bilimsel dergide danışma kurulu üyeliği yapmaktadır.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Neonatoloji Bilim Dalı öğretim üyesi olup, Özel Seyhan Medikal Park Hastanesi’nde Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi sorumlusudur.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı’nı yürütmektedir. Çukurova Pediatri Derneği Başkanı ve Türk Neonatoloji Derneği Yönetim Kurulu üyesidir.
Evli, üç çocuk babasıdır.
Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15, Seyhan 01010
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
K
k...
Doktorumuza düşmeyen ateş şikayetiyle başvurduk. Çocuklarımın doğumundan itibaren kontrol randevularımıza Nejat Hoca'ya gidiyorduk. Randevu için aradığımızda hemen aynı gün içerisine bir randevu verdiler. Bizimle çok güzel ilgilendi, tedavi sürecinde bir de kontrol randevusuna gittik. Rahatsızlığımız düzeldiğinde kontrol için yeniden arandık. Biz çok memnunuz doktorumuzdan. Nejat Hoca her yönüyle çok iyi bir doktor, ilgisinden alakasından ötürü çok memnunuz.
m....g
Arkadaşlarımız sayesinde ikiz kızlarımızı Hocam'a götürdük. Doğduklarından beri takiplerini Nejat hocam yapıyor. Bilgisine çok güveniyoruz. Aynı zaman'da çok ilgili ve nazik bir doktor.
• Medical Park Seyhan Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Ç
ç...
Doktorumuza kendi araştırmalarımız ve çevremizin yönlendirmesiyle bulduk. Gelişim takibi ve rutin kontrollerini yaptırmak adına arayıştaydık. Nejat hocam her zaman çok içten ve güler yüzlüdür. Her zaman tüm samimiyetiyle karşılar bizi. Aynı zamanda muhteşem bilgisi ve ilgisiyle her zaman oğlumuzun sağlık durumu hakkında bilgi verir bize. Ne zaman istesek rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Geçen aylarda şehir dışındayken oğlumuzun vücudu döküntü dökmeye başlamıştı. Şehir dışında bulunduğumuz için tahlil sonuçlarını ve verilen ilaçları Nejat Hocamıza sormak istedik. Uzakta olmamıza rağmen anında ulaşabildik. Gerek görüntülü gerek telefon ile çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim hatta ediyorum. Çocuklara yaklaşımı ve bilgisi ile kesinlikle çok memnunuz Nejat Hocamızdan.
i...
Ben hocamıza hastane üzerinden ulaştım. Bebeğimin birkaç tane ağır rahatsızlığı vardı: yoğun ishal, fışkırarak kusma ve virüsler. Çok şükür, her seferinde hocamızın sayesinde tedavisi olumlu yönde gelişip toparlanmış şekilde ayrılıyoruz. Doktorum çok ilgili ve baştan sona kadar hem ilgisiyle hem anlayışıyla, güler yüzlülüğüyle bizi bilgilendirip aydınlatan bir doktorumuzdur. Kendisi, önce Allah'ın izniyle sonra kendisinin sayesinde baştan sona kadar hastalıklarla ilgili hem testler olsun hem de yöntemler olsun bebeğimi tedavi ediyor. Çevreme memnuniyetimi dile getirerek tavsiye ederim, hatta ediyorum da.
f...
Nejat hocama tavsiye üzerine gittim. Yeni doğan bebeğimin doktoru olması için düzenli takip amaçlı gittim. Nejat hocam, çok ilgili, çok alakadar, mesleğine çok hakim, işinin ehli, saygıdeğer bir hocamız. 9 aydır düzenli kontrollere geliyoruz, çok memnun, mutlu, en önemlisi içimiz gönlümüz rahat ayrılıyoruz hastaneden. Bebeğimin emin ellerde olması çok güven veriyor. Nejat hocamı çevreme ve hatta bütün ülkeye tavsiye ederim.
a...
Bebeğim 1 yaşında doğduğundan itibaren gelişim kontrol sürecini Nejat hocam takip ediyor. Yoğun bakım süreci olmuştu bebeğimin, kendisi çok ilgiliydi. Hem alanında son derece donanımlı hem de hastasına karşı çok anlayışlı bir hekim. Tedavi sürecimden ve sonuçlardan oldukça memnun kaldım. Kesinlikle çevremde de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
L
l...
Çok değerli Nejat Hoca, kalabalık ailemizdeki bütün miniklerin doktoru. Kızım doğmadan önce ben de ailemdeki memnuniyet ve tavsiye üzerine Nejat Hocayla tanıştım. Gelişim takibi ve rutin kontrollerimiz için gidiyoruz. Kızım şu an 14 aylık ve deneyimimizden çok memnunum, gönül rahatlığıyla annelere, anne adaylarına tavsiye edebilirim. Nejat Hocanın tecrübesi, bilgi birikimi, teşhis ve tedavi süreçlerimizi her zaman kolaylaştırdı. Asistanının güler yüzlü yaklaşımı, ilgisi, randevu planlamadaki titizliği de bizi memnun eden diğer noktalardan biri.
s...
Kuzenimin tavsiyesi üzerine hocamızla iletişime geçtik. Bebeğim erken doğmuştu ve küvöze alınmasından bu yana çok yardımcı oldu bize. Kendisi çok ilgili, bilgili ve güler yüzlü bir doktor. Farklı bir şehirde yaşamama rağmen ciddi konularda direkt hocamızın yanına geliyorum. Tavsiye ederim.
Z
z...
Nejat Hoca ile ilk 2022 yılında oğlum henüz iki aylıkken bronşiolit sebebiyle yoğun bakıma yattığında tanıştık ve 2022'den bu yana başka bir çocuk doktoruna gitmedik. Hem kızımın hem oğlumun doktoru mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor. Akşam geç saatlerde dahi aradığımda ulaşabiliyorum, telefona cevap vermiyorsa mutlaka kısa sürede geri arıyor. Bir ebeveyn için en kıymetli şey, daima onları yönlendiren bir doktor. En sevdiğim sözü de “Çocuğu beraber büyüteceğiz”. İyi ki Nejat Hoca var.
me...e
Kızımız 10 günlük iken tanıdık Nejat hocamı zorlu bir süreç yaşamıştık hep yanımızda bir telefon kadar uzağımızda oldu.Nejat hocamı biz kelimelerle anlatamayız bizim için çok değerli,güler yüzü ,pozitifliği, babacan tavrını her seferinde bize derinden hissettirir. Her ay kızımın aylık muayenesi için Hatay’dan Adana’ya gidiyoruz kızımın eveliyatını biliyor ve ondan başkasına güvenemem. İlk gittiğimizde kendisine cenaze sebebiyle izinde olduğu halde bebeğimin küçük olması sebebiyle bizim için polikinlik yapmıştı hakkını ödeyemeyiz. İyi ki tanıdık sizi ve ekibinizi
• Medical Park Seyhan Hastanesi • Yenidoğan Takibi •
Nejat Narlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nejat Narlı, Neonatoloji, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Genetik Hastalıkları. Size Nejat Narlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Ek Gıdaya Geçiş, Çocuklarda Kabızlık, Emzirme Danışmanlığı, Sosyal Pediatri, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Bebek Takibi ve Aşılar, Normal Randevu, Prematürite.
Nejat Narlı adresi nerede?Nejat Narlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nejat Narlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nejat Narlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nejat Narlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nejat Narlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nejat Narlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nejat Narlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nejat Narlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nejat Narlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.