Merkez Mah.Gökçen İş Hanı Kat2 No 5 Erdemli, Mersin
el...n
Türkiye'de görebileceğiniz en güler yüzlü, en tatlı dilli doktorlardan biri kendisi. Hastayla olan iletişimi o kadar güzel ki, dişleriniz konusunda herhangi bir rahatsızlığınızda çekinmeden gidebilirsiniz. Alanında en iyilerden biridir kesinlikle, elinden geldiğince de yardımcı olmaya çalışır.
ay...i
Dr.Necdet beye implantlar yaptirdim 4 Yidir hic bir problemle karsilasmadim,implant icin almanyadan ozel olarak gittigim deydi ve her tatile gittigimde tum bakim ve kontrolerini ucretsiz yapti,herzaman severek gidecegim bir insandir herkesede tavsiye ederim.
ay...i
Nejdet Öksüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nejdet Öksüz, Diş Hekimi.
Nejdet Öksüz adresi nerede?Nejdet Öksüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah.Gökçen İş Hanı Kat2 No 5 Erdemli Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nejdet Öksüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nejdet Öksüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nejdet Öksüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nejdet Öksüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nejdet Öksüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nejdet Öksüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nejdet Öksüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.