Hakkımda
1976 Bulgaristan Kırcaali doğumluyum . Lise eğitimimi Bulgaristan'da tamamladım . Tıp doktoru Ünvanımı 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden...
Okullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2001
- İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2006
- Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Jinekolojik Laparoskopi Kursu 2008
Fotoğraflar
Sezeryan Doğum
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
es...
Neriman hanım ile yaklaşık 6 yıl önce bir arkadaşım tavsiyesi ile tanıştım ilk ve ikinci çocuğumuzun doğum ve doğum sonrası doktor kontrolü ve doğumlarını gerçekleştirdik bu kadar mütevazi işinin ehli doktorların olduğunu bilmek bize güven veriyor iyiki varsınız herkese tavsiye ettim ediyorum edeceğim.
Hasta
İlk gidişimiz olmasına rağmen bu şekil. Bir açıklamalı bir doktora denk gekicegimi hiç ummuyordum. Herseyi detaylı açıklaması ne yicegimi ne yapmam gerektiğini okadar güzel anlattıki çok beğendim gebeliğimin son demleri dahil. Olmak üzere Neriman hanimi sonuna. Kadar birakmiyacagim. Hersey için teşekkürler
2.gebeliğim ilk gebeliğim de de Neriman hanıma gitmiştim detaylı bir şekilde anlatması sakin ve ilgili oluşu insanı rahatlatıp her açıdan güven verisi mükemmel
m....ö
Sevgili doktorum neriman hanima cok tesekkur ederiz.Guler yuzlu,ilgili ve tecrubesiyle hamilelik dogum surecim cok guzel gecti.
f.....
Neriman hanımın yardımı ile eşim doğum yaptı. Eşimin tüm gebelik döneminde de kontrollerimizi Neriman hocamız yaptı. Tüm gebelik süreci ve doğum harika geçti. Alanındaki uzmanlığı, sakinliği, aydınlatıcı konuşmaları ile alanında gerçekten uzman bir isim kendisi. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.
ys...n
Alanında çok iyi bir doktor gerçekten herkese tavsiye ederim küçücük ayrıntıyı bile uzun açıklayan biri moral motivasyon herşey Neriman hocada mevcut . Benim gittiğim çoğu doktor bana tüp bebek dedi ama Neriman hanım ısrarla normal gebe kalmamda beni ikna etti ve tedaviye basaldigimin 2. Ayında gebe haberimi aldık kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsınız hocam
2 bebeğimde Neriman doktorum doğurttu sezeryan ile o kadar çok seviyorum ki kendisini. 2017 den beri başka kadın doğum doktoru tanımıyorum üstüne. İyiki varsınız
ay...ş
Araştırmalarım sonucu güvenerek gittiğim doktorum Neriman hanımın hamilelik sürecim boyunca İlgi alaka, tespitlerinden sabrından dolayı ve operasyon becerisi ile çok rahat bir doğum gerçekleştirdiğim için gönülden şükranlarımı sunuyorum.Sağlıkla kalın doktor hanım
b....ö
Hayatımda birçok kadın doğum doktoru tanıdım ama gözüm kapalı Neriman hanımı tercih ederim çok profesyonel çok açıklayıcı alanında uzman bir hekim hem çikolata kisti ameliyatımı hem de gebelik takibimi ve normal doğumumu kendisi gerçekleştirdi herkese tavsiye ediyorum kendisini başarıları daim olsun 2. Gebelikte yine kendisini tercih ederim iyi ki yollarımız kesişmiş
tu...ş
Neriman Hanım harika bir doktor.. Bebeğimin olacağını tesadüfen ondan öğrenmiştim ve bu süreçte de gebelik takibimi Neriman hanımla ilerletmek istedim. Eşim ve ben çok memnunuz insanı konuşmasıyla bilgileriyle verdiği detaylarla çok rahatlatıyor iyi ki Neriman Doktor
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2001
- İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2006
Deneyimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2001- Tıp Doktoru
- İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2006 - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
- Menemen Devlet Hastanesi -2006-2008 Uzman Doktor
Fotoğraflar
Videolar
Bilinen Diller
- İngilizce,
- Bulgarca
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları