Psk. Neriman Çolak

Psikoloji · Daha fazla

Denizli 1 adres

Doğu Akdeniz üniversitesin den 3,5 yılda yüksek şeref öğrencisi olarak mezun oldum.
Çocuk gelişim testleri
Psiko pedagojik resim analizi
Oyun terapisi
Çocuk, ergen ve yetişkin klinik görüşme teknikleri
Mmpı testi
Bilişsel davranışçı terapi eğitimlerimi tamamladım

PsikoDenizli Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi

Sırakapılar Mahallesi Saltak caddesi, kaşıkçı İşhanı kat 2 daire 203, Merkezefendi, Denizli 20150

PsikoDenizli Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi

Neriman hanıma depresyon için başvurmuştum. Yaşama sevincim kalmamıştı.İlk görüşmemizle şu anı kıyasladığımda inanılmaz derecede değiştiğimi fark ettim. Görüşmelerimiz hala devam ediyor iyi ki Neriman Hanımı tanıdım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

• Z

Neriman hanım sorunumla daha doğrusu sorunlarımla çok yakından ilgilendi. Güleryüzlü ve anlayışlı tavırları ise her şeyi rahatça anlatmamı ve rahatlamamı sağladı.Ailemle olan ilişkilerimi ve bakış açımı olumlu yönde değiştirdi. Önceden ailesiyle ve arkadaşlarıyla diyaloğu iyi olmayan biriydim. Şimdiyse ailesi ve arkadaşlarıyla sağlıklı ve olumlu iletişim kurabilen biriyim.Neriman hanım bana nasıl sağlıklı iletişim kurabileceğimi ve ailenin ne kadar önemli bir şey olduğunu farkına varmamı sağladı. Yaşama sevincimi bile yerine getirdi diyebilirim .Önceden hayata karamsar bakan birisiydim. Şimdiyse Neriman hoca sayesinde gayet pozitifim. Zor şartlarda psikolojimi nasıl ayakta ve güçlü tutabileceğimi,her zaman nasıl pozitif olabileceğimi öğrenmemi sağladığı için ona çok minnettarım. Neriman hanımla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Çok deneyimli bir psikolog kendim gittikten sonra bir çok arkadaşıma tavsiye ettim şiddettli Derecede anksiyete problemim vardı Ama artık yok Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim

• başka bir yer Diğer  •

En zor zamanımda buldum Neriman hanımı. Sevgilim beni aldatmıştı. Depresyondan çıkamıyordum. İlk günden bu yana benimle o kadar ilgilendi ki şu anda kendi benliğimin ve özdeğerimin farkına vardım. Çok teşekkür ederim