Op. Dr.
Genel Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Afyonkarahisar 2 adres
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdim. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahide ihtisas eğitimimi tamamladım.
2021-2023 tarihleri arasında Yozgat Şehir Hastanesi'nde görev yaptım.
2023 yılından itibaren Afyon Devlet hastanesi nde görev yapmaktayım.
- Fıtık
- Kredi kartı
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!
Diğer (İade)
Ana Sigorta
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
Ş
ş....r
Canimm kiymetlimm Nesime inci hocam senelerce kimsenin anlamadigi şikayetlerimi sabirla dikkatlice dinleyip her şikayetimi onemseyerek varligini destegini yanimda hissettirerek tanimi koyup tedavime basladi superior mezenterik arter sendromu(smas) tanısı ile ameliyat oncesi sonrası yaklaşımı bilgisi tecrubesi ve desteğiyle hep yanimda oldu olmayada devam ediyor dr hanimla çalıştığım icin çok şanslıyım
• Afyonkarahisar Devlet Hastanesi • Randevu •
a....t
İnci hanımın sempatikliği,sevecenliği, bilgi ve becerisi sayesinde uzun zamandır korkudan kaçtığım hemoroid ameliyatımı oldum. Doktor hanım bu konuda gerçekten cesaret verdi ve beni bu dertten kurtardı.
C
c....t
Dr. Nesime İnci Hanımla fissür ve hemoroid şikayetim nedeniyle tanıştım. İlgisi ve bilgisinin yanında çok güler yüzlü bir doktor. Ameliyat süreci ve sonrasında her şey sorunsuz ilerledi. Hem doktor hanımın hem de güler yüzlü ekibinin emeğine sağlık.
Y
y.....
Safra kesesi ameliyatı sürecimde Nesime hocayla karşılaşmak benim için gerçekten büyük bir şans oldu. Baştan sona kadar sürecimde beni asla yalnız bırakmadı çok ilgiliydi ve her şeyle yakından ilgilenmesi bana kendimi güvende hissettirdi. Ameliyat sonrasında değerlerimdeki artışı da dikkatle yakından takip etti.
En çok etkilendiğim şeylerden biri, ilgisinin sadece gündüz saatleri ya da vizit zamanıyla sınırlı olmaması. Gece bile gelip durumumu gidişatı kontrol etti ve bu da beni ve ailemi oldukça rahatlattı.
Hem yaklaşımı hem ilgisiyle gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.• başka bir yer • Diğer •
d....
Meme kanseri tanısı ile tanıştık İnci hocamla koruyucu meme ameliyatımı çok başarılı bir şekilde yaptı ameliyatımda sorunsuzdu ameliyat sonrasında da kontrollerim çok bilgilendiriciydi ilgi ve alakası paha biçilemez bütün sorduğum soruların cevabını anlayabildiğim şekilde açıkça aldım afyonumuz için çok değerli bir doktorumuz Allah razı olsun
• Afyonkarahisar Devlet Hastanesi • Randevu •
Kıl dönmesi şikayetim için dr inci hanıma başvurdum. Süreç çok mükemmeldi. Baştan sona kadar çok açıklayıcı bilgiler verdi dr hanım. Başarılı geçti operasyon. İşine karşı inanilmaz sevgi dolu. Böyle dr memlekette çok az bulunuyor maalesef.
U
um...a
Hocamın eline emeğine sağlık. Kıl dönmesi ameliyatı oldum. Uyguladığı yöntem ile 2 günde ayaklandım günlük yaşantıma döndüm. Her şekilde operasyon öncesi ve sonrası ilgisi alakası çok üst seviyedeydi. Bütün süreci hocamla birlikte en güzel şekilde atlattım. Tekrar emeğine sağlık hocamın.
• Afyon devlet hastanesi • Kıl Dönmesi Tedavisi •
Hocamız inci hanım annemin safra kesesi ameliyatını yaptı ve annem yıllardır süregelen ağrılarından kurtuldu. Annemin yapısal sorunlarından dolayı ameliyat zorlayıcı geçmiş olsa da inci hocamız ameliyatı kapalı bitirdi. Operasyon sonrası dönemde ağrısı olmayan annemin yüzü hocamız sayesinde güldü. Takiplerinizde de bilgisi ve anlayışlı tavırlarıyla bizimle çok ilgilendi. Allah razı olsun hocam
• Afyon devlet hastanesi • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
m...
Dr. İnci Hanım'a MHRS üzerinden randevu ile ulaştım. Hemoroid sıkıntım vardı. Doktor hanım çok ilgili ve bilgisiyle fark yaratan bir cerrah. Kendisine çok çok memnun kaldım.
h...
İnci hocama hemoroid için başvurdum. Yıllardır kaçıyordum. Sonunda o kadar çok kişi övdü ki başvurdum. İyi ki başvurmuşum; resmen yıllardır boş yere eziyet çekiyormuşum. Hocamı kesinlikle tavsiye ederim.
Nesime İnci Eryılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesime İnci Eryılmaz, Genel Cerrahi. Size Nesime İnci Eryılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Endoskopi, Küçük Cerrahiler, Laparoskopi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Meme Biyopsisi, Paratiroidektomi.
Nesime İnci Eryılmaz adresi nerede?Nesime İnci Eryılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73 Afyonkarahisar
- Nedim Helvacıoğlu Caddesi Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesime İnci Eryılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesime İnci Eryılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesime İnci Eryılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesime İnci Eryılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nesime İnci Eryılmaz hangi dilleri konuşuyor?Nesime İnci Eryılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nesime İnci Eryılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesime İnci Eryılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesime İnci Eryılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesime İnci Eryılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nesime İnci Eryılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesime İnci Eryılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Nesime İnci Eryılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Afyonkarahisar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- Afyonkarahisar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar