2000 - 2006 - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
2007 - 2012 - Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Deneyim
Mersin Kadın Doğum Ve çocuk Hastalıkları Hastanesi (2013-2017)
Mersin Şehir Hastanesi (2017-2018)
Vm Mersin Medical Park Hastanesi 2018 - 2022
- Gebelik
- Riskli Gebelik
- Doğum
- Polikistik Over Sendromu
- Kısırlık
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Güvenevler mah. 1928 sokak no:5 Ekinci Global İş Merkezi kat:10 daire:16, Mersin
Aşılama Yöntemi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
VM Medical Park Mersin Hastanesi
Güvenevler mah. 1928 sokak no:5 Ekinci Global İş Merkezi kat:10 daire:16, Yenişehir, Mersin
- Sigortası olan hastalar
Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli 33200
- Sigortası olan hastalar
sı....
Rutin kontrollerim için gittiğim Nesrin hocamla 2025 yılında gebeliğimin takibini de birlikte yaptık. Sizi dinleyen, anlayan ve duyan, takım olarak süreci yönetebileceğiniz bir hekim arıyorsanız doğru adres. Her kontrole geldiğimizde “önce bebişimize bakalım” der gözleri heyecanla parlayarak, sizin bebeğinizi en az sizin kadar düşünür. 40 kontrolüne gittiğimizde bebeğimin Nesrin hocanın kucağında sakin ve hoşnut duruşu sevgisinin karşılıklı oluşunun kanıtı olsa gerek. Gebelik gibi zorlu bir süreçte omzumdaki el Nesrin hocanın eli olduğu için şanslı hissediyorum.
Gebelik süreciyle ilgili yazdım ama rutin kontroller, kadın sağlığı ve konforu için de altın değerindedir Nesrin hocamın tedavileri ve önerileri.
Kocaman sevgiler.• Nesrin Ceylan Aydın Muayenehanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
gö...ş
Nesrin hocamızı yıllardır tanırım ve kendisinden her anlamda çok çok memnunum. Kendi sürecim ve geçmişte de hamilelik sürecimde, sayesinde kendimi hep güvende hissettim
• Nesrin Ceylan Aydın Muayenehanesi • Randevu •
b....d
Gebeliğimin takibini nesrin hanım ile yapıyoruz. ilk gebeliğim olduğu için olabildiğince ayrıntılı her şeyi öğrenmeyi isteyerek gittim, her konuda ayrıntılı bilgilendirilip süreci birlikte ilerletiyoruz. Ekibi ile birlikte çok ilgili bir doktor. aşırı memnunuz gönül rahatlığı ile önerebilirim
ay...z
Nesrin hocamla tanıştığımda gebelik planlaması yaptık ve güvenle ilerlediğimiz yolda en başından sonuna kadar yanımızda olduğunu hissettirdi. Eşimle birlikte hocamın samimiyeti sayesinde hep moralimiz yüksekti. Kendisi çok başarılı bir hekim olmakla birlikte çokta tatlı birisi. Hocam siz en büyük bizim şansımızsınız.
m....ö
Uzun araştırmalar sonucunda Nesrin hocaya gitmeye karar verdim.Diğer doktorlar riskli bir gebelik durumumun olduğunu söylemişti.İlk görüşte verdiği güveni anlatamam iyi ki tercihim Nesrin hocamdan yana olmuş.Gebelik sürecimi hocamla birlikte çok güzel geçireceğime tüm samiyetimizle inandık iyi ki tanışmışız içerisinde kuşku olan tedirgin bir süreç geçirenlere tek tavsiyem Nesrin hocadır artık
• Nesrin Ceylan Aydın Muayenehanesi • Diğer •
ez...z
Doğum kontrol ve kadın hastalıkları üzerine kendisine başvurmuştum ,tedirgin ve gergin olmama rağmen doktor hanım bol bol konuşarak herşeyi ayrıntısıyla anlatarak beni rahatlattı.Bir çok sorum vardı hepsine sabırla cevap verdi , sunulan güven ortamı için minnettarım.
dü...e
Gördüğüm,tanıdığım en naif kadın doğum uzmanı Nesrin hanım.Açıklamaları ,ilgisi ,sizi rahatlatması ile.. gebe kalma sürecimde yanımda sevgili doktorum..Rabbim başarılarını daim etsin Mersin için bi nimet böyle hekimlerimiz..
s....e
Nesrin hocamla çok güzel bir gebelik ve doğum süreci geçirdik. Harika hekimliğinin yanında ilgisi, anlayışı, sevecenliği, bıkmadan usanmadan her sorumuzu yanıtlaması akla gelebilecek her şeyiyle kusursuzdu. İyi ki siz Nesrin hocam.
da...
Canımız doktorumuz, hayatımızdaki en özel 9 aylık süreçte bize tüm samimiyeti, kibarlığı ,bilgi birikimi ve güleryüzüyle destek oldu. en sonunda güzel kızımızı sağlıkla bize teslim etti emekleri güleryüzü ve bizimle birlikte geçirdiği bu 9 aylık yolculuk için minnettarız ,bir doktordan çok daha fazlası
Ş
şe...y
Güler yüzlü, i canım hocam. Gebelik sürecimde içimi rahatlatan, kafamdaki en ufak soruları dahi anında yanıtlayan hocam iyiki tanışmışız.
• Nesrin Ceylan Aydın Muayenehanesi • Randevu •
Nesrin Ceylan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesrin Ceylan Aydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nesrin Ceylan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histeroskopi, Sezeryan Doğum, Genital Estetik, Laparoskopik Cerrahi, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Jinekolojik Cerrahi, Gebe Takibi, Kısırlık, Vajinismus Tedavisi, İdrar Kaçırma.
Nesrin Ceylan Aydın adresi nerede?Nesrin Ceylan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
- Güvenevler mah. 1928 sokak no:5 Ekinci Global İş Merkezi kat:10 daire:16 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesrin Ceylan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesrin Ceylan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesrin Ceylan Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesrin Ceylan Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nesrin Ceylan Aydın hangi dilleri konuşuyor?Nesrin Ceylan Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nesrin Ceylan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesrin Ceylan Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nesrin Ceylan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Nesrin Ceylan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesrin Ceylan Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Nesrin Ceylan Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Mezitli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mezitli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mezitli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mezitli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları