Uzm. Dr. Nevin Terzioğlu

Beyoğlu 1 adres

Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48, Beyoğlu 34433

• B

Böbreklerimde sorun olabilir mi diye gittim. Önceden yapılmış kan tahlillerim vardı. Onların sonucuna baktı tahlillerin normal bir şeyin yok dedi. Ancak ağrılarım var dedim ultrason vs hiçbir şey yapmadı hiç ilgilenmeyip aksine azarladı. Kimseye tavsiye etmiyorum.

• Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• U

Yüzünüze bile bakmıyor. Şekerim için gittim. Tahlil sonuçları için 1 hafta sonra gel dedi. İlacımin bittiğini söyleyince ertesi gün gel dedi. Sonrasında Şekerin zaten düşük dedi ilaç yazdı. Başka herhangi bir problem varmı diye sordum herşey normal dedi fakat birde kolestrol ilacı yazmış, ne alaka? Kolestrolle alakalı bir sorunum varsa d abu konuyla alakalı neden bilgilendirilmedim oda ayrı bir konu.

• Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• F

Halsizlik ve yorgunluk şikayetiyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene oldum çok ilgili tahlillerime baktı ve gereken yönlendirmeyi yaptı çok teşekkür ediyorum

• İstanbul Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği Diğer  •

Sayın Terzioğlu'nu,Levent Semt polikliniğinde tanıdım. Geçirmekte olduğum ortopedik rahatsızlığım dolayısı alınan kan tahlillerini gösterdim. Tahlil raporlarımı görür görmez aldığım ilaçları sordu.Söyledim.Ödem olup olmadığına baktı,ilacı kesti. Sonra da,yıllardır yüksek seyreden ve başka hekimlerce de gözlenmiş olan HbA1C (6.3) görüp,şeker tanısı koydu.İtiraz etmeme rağmen,şekerimin ''gizli'' olduğunu bildirerek,ilacımı yazdı. Ona inandım,hastalığımı kabul edip ilaçlarıma özel gıda rejimine,özellikle tatlı kısıtlamasına başladım. Yaklaşık bir ay sonra,tansiyonum düzene girdi,şeker hastalığım için özel rejime girdim.Sağlığım çok iyi. Kararlı ve isabetli teşhisinden dolayı Sayın Dr.TERZİOĞLUNA minnettarım.

•  •

Profili düzenle veya yönet