Uzm. Dt. Nihan Çakır 2018 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır ve çocuk diş hekimliği alanında hizmet vermektedir.
- Pedodonti
- Çocuk Diş Tedavisi
Dokuz Eylül, Önder Cd. No:109, 35410, Gaziemir, İzmir 35410
p....ş
Nihan hanımı bilerek gitmedim.Cok dişçi doktoru gezdim.Oglum 1,5 ay diş ağrısı ve sorunları çekti.ne özel muayene kaldı ne devleti hepsini denedim.Sonra arayış içindeki bir anne olarak kendisinden tesadüfen randevu aldık.Gencti ama sanki yılların uzmanıydi.Baska doktorların söylediğinin tam tersi şeyler söyledi.Dedim işini çok iyi biliyor.Cunku röntgene bakıp dakikalarca konuşmadı.Cok iyi inceledi.Ve tedaviyi önerdi başladık.Cocugun psikolojisinide göz ardı etmiyor..ve sonuç mu klinikten mutluluk gözyaşları ile ayrılan bir anne.Cocugu çok iyi tanıyor.agiz yapısını.Cozumleri de ona göre sunuyor.Her tedavisi nokta atışı idi.Bir anne olarak %100 öneriyorum.Cocugunuz güvenilir ellerde olur.
Z
ze...
Uzm.Dt.Nihan Çakır doktorumuzla iyi ki tanışmışız çok şanslı hissediyorum bu konuda.Oğlumun kanal,çekim ve dolgu işlemleri vardı ve sorunsuz bir şekilde ilerledi.Nihan Hanım’ın güleryüzü,bilgi ve tecrübesinin yanında oğlumla konuşarak işini yapması benim için çok önemliydi oğlum korkmadan o koltuğa oturdu her seferinde.Bütün kafamdaki sorulara tek tek yanıt verdi.Güvenle tavsiye ediyorum.
bi...s
Merhaba. Oğlumuz 5,5 yaşında. 9 dişinde çürükler oluşmuş. 4 Tane kanal gerekir dendi. Diğerleri dolgu olacaktı. Nihan Hanımla tedaviye başladık. İlk andan itibaren oğlumuzla iletişimi gayet güzeldi. Memnun ediciydi. Çocuğumuzla ilgilendi. Ona da bize de açıklayıcı bilgileri verdi. Çalıştığı aletleri tanıttı. Oğlumuz ilk defa Dişçi koltuğuna uzanmasına rağmen hiç bir tereddüt yaşamadı. Hocamıza güvendi. Hocamız da eli hafif olduğu için hiç ürkütmeden zor işlemleri başarıyla tamamladı. Tedavimiz devam ediyor. Herkese tavsiye ederiz. Küçük çocuğu olanlar gönül rahatlığıyla Nihan Hoca'ya gidebilirler.
e....y
Kızım 3.5 yaşında 3 tane kanal 1 tanede dolgu işlemi gereken dişleri var. Başka kliniklerde direkt olarak genel anestezi ile yapılması gerektiğini söylediler bende kızımın yaşından dolayı pek istekli değildim. İyi ki Nihan Hanımla karşılaşmışız bizi o kadar güzel karşıladı ki kızım hiç korkmadan tereddüt etmeden dişçi koltuğuna oturdu. Kızıma olan yaklaşımı ve bana yaptığı açıklamalarıyla bizi çok memnun etti. Özellikle işlem sırasında kızımla konuşması ona açıklama yapması her aleti kullanmadan önce tanıtması kızımı güvende hissettirdi. Mesleki açıdan profesyonelliği sayesinde önce lokal anestezi ile deneyebileceğimizi sürece göre nasıl hareket edeceğimizi bize tek tek anlattı. Genel anesteziye ihtiyaç duymadan işlemlerimizi hallettiği içinde ayrıca mutluyuz.
• Avrupadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Nihan Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan Çakır, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi.
Nihan Çakır adresi nerede?Nihan Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dokuz Eylül, Önder Cd. No:109, 35410 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihan Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihan Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nihan Çakır hangi dilleri konuşuyor?Nihan Çakır ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Nihan Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihan Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihan Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nihan Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)