Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1, Bakırköy 34140
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Miyop olduğum için 11 yıl gözlük kullandım. Lazer ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi. Operasyon sırasında oldukça gerildim fakat kendisinin sakin ve olumlu yaklaşımı sayesinde daha rahat hissettim. Çok memnun kaldım.
• Veni Vidi Göz Merkezi Bakırköy • Diğer •
Nihat Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Karakaya, Göz Hastalıkları.
Nihat Karakaya adresi nerede?Nihat Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Karakaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nihat Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bakırköy civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar