Uzm. Dr. Nil Çetin

Çankaya 1 adres

Özel Bayındır Hastanesi Söğütözü

Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No:17, Çankaya 06250

• G

İlk defa gittiğim Nil hocam, Aurali migren ile içeri girer girmez güzel kızım diye ihtimamla muayene etti. İnsanları kıyafeti ve dini üzerine yargılamayan, kültürlü, bilgili, merhametli ve anlayışlı bir doktor hanım. Sorular soruyor, güzelce muayene ediyor ve çok ilgileniyor. Aurali migren için verdiği ilaç da iyi geldi.

• U

Uzun zamandır nevralji hastasıyım. Çok şiddetli baş ağrısı şikayeti ile iki ayrı doktora (nörolog) gittim. Verdikleri ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine Nil Hanım'a muayene oldum. Verdiği ilaçlar ve uyguladığı tedavi ile beklediğimden hızlı iyileştim. Bir hekim olarak başarılı olmasının yanında verdiği enerji ile moral buluyorsunuz. Beni dayanılmaz ağrılarımdan kurtaran güler yüzlü doktorum Nil Hanım'ı tüm baş ağrısı çekenlere tavsiye ediyorum.

• O

Samsun ve birçok ilde birçok hastaneye gittik.Lakin derdimize derman bulamadık.En sonunda Ankaraya geldik tavsiye üzerine Bayındır Hastanesine gelip Uzman Doktor Nil Çetin ve Radyolojiden Ali Köksal hocamız ile karşılaştık. İncelemelerde direkt olarak teşhisi koydular 5 gün gibi kısa süre içerisinde hastanede misafirleri olduk ve 5 gün içerisinde sapasağlam bir şekilde taburcu olduk. İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Birçok kişiye tavsiyede bulunacağız..

• başka bir yer Diğer  •

• Balikesirden tavsiye uzerine gittim istanbul izmir gitmedigim dr kalmadi teshisimi nil hanim koydu mukemmel guler yuzlu ilgili harika bir dr kendisine bin tessekur ettim birde burdan etmek istedim ALLAH boyle dr ri cogaltsin

• Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  •

• Anksiyete tedavisi için gittim benimle çok ilgilendi kendisine çok teşekkür ederim hastalara olan nazik davranışı beni çok mutlu etti.

• Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  •

Kendisini her bakımdan geliştirmiş,alanında en iyi nörologlardan birisi olduğunu,hastalarına yaklaşımı mükemmel bir doktordur.

•  •

• gerçekten alanında çok iyi bir doktor tavsiye üzerine gittim.hasta
    lara karşı güler yüzlü ve tedavide başarılı bir doktor hanım.kendisine teşekkür ederim.

• I

ilk kez gittim ilaçlarım bittiğinde tekra kontrole gideceğim. ilk muayenemden çok çok memnun kaldım

Profili düzenle veya yönet