Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi

Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Bigadiç , Balıkesir 10000

Annemin bel ve bacak ağrıları vardı. Kireçlenme ve fıtıkları vardı.Prof. Dr Nilay Şahin'e önce muayene oldu.İlk olarak tam kan testi yaptı.Tam kan test sonucunda düşük vitamin değerleri çıktı.Bu değerli yükseltmek için ilaçlar verdi.İlaçları kullandıktan sonra 40 gün sonra tekrar muayene gittik.Değerleri yerine gelmişti.Fizik tedavi için hastaneye yatmanız gerekiyor dedi.Aradan zaman geçti.Annem 8 günlük bir yatış yaptı ve 8 günlük fizik tedavi aldı.Bügün taburcu oldu.(06.05.2025) Bu tedaviden önce gerekli tahlilleri yaptılar.8 gün boyunca çeşitli cihazlar ile tedavi oldu ve yapılması gereken egzersizler söylendi tarafımıza.Bu tedavinin annem faydası oldu ve rahatlattı.1 ay sonra tekrar kontrole gelmemiz gerektiği söylendi.Bu süreçte doktorlar ve hastane personelleri ilgiliydiler. İletişimleri hasta ile iyiydi.Hastane oda koşulları iyiydi.Nilay Hanım başarılı bir hekim.Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.Türk sağlık çalışanları iyiki varlar.

• Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer  •

• M

Kesinlikle ameliyat denilen bir bel fıtığım vardı. Doktor hanıma gittiğimde ise kesinalikle amliyat değil dedi ve bir tek ilaç kullanmadan (hatta kullandığım ilaçları yasaklayarak) fiziksel hareketlerle rahatladım. Herkese tavsiye ederim.

•  •