Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunda 1 adet alerji hastalıkları uzmanı, 3 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Balıkesir ilinde Çağış Yerleşkesi Bigadiç yolu üzeri 17 km adresinde bulunmaktadır. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 02666121010 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Balıkesir 10000
  • Diğer (İade)
  • SGK

Z
    Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kistimi aldırmak ve danışmak amacıyla başvurdum. Doktor hanım işlem öncesinde ve sonrasında süreçle ilgili ayrıntılı bilgi verdi o yüzden hiç korkum olmadı. Mine hocam hem güler yüzlü hem de ilgili. Alanında çok başarılı bir doktor ve işini çok severek yapıyor.

Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktor hanımın bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz için gebelik takibimizde tercih ettik. Detaylı ve açıklayıcı ultrason takipleri hiç bir detayı atlamadan sakinlikle ve güler yüzüyle hastalarını ağırlaması böyle özel bir dönemde insana gerçekten özgüven veriyor. Tüm riskleri göz önüne alarak, her durumu değerlendirerek planlı bir şekilde gebelik takibi yapıyor gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz alanında çok yetkin bir isim.

Ş
    Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamileliğimde ve Doğumumda iyiki dediğim Mine Hocamkontrollerimde aklıma takılan herşeyi rahatlıkla sorabildim, eşimle gittiğimiz 9 ay her kontrollerimde güler yüzünüz ve tatlı konuşmanızla hep mutlu ayrıldık, her detay hakkında bilgilendirdiniz ve doğumum da rahat geçti çok çabuk toparlandım iyiki varsınız yine olsa yine sizi tercih ederim Görevinizde başarılar diliyorum

Randevu doğrulandı
    Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mine hocamızı annemin rahim kanseri hastalıyla tanışmıştık o sürede annemin ameliyatı ve sonraki süreçte o kadar ilgili ve güler yüzlülüğüyle çok ama çok memnun kaldık sonra ben kendim başladım tüp bebek tedavisine mine hoca sayesinde şükür güzel sonuç aldık ve şimdi hamileyim herkese tavsiye ederim…

Z
    Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mine hocamızla tanışmak, bizim için bu heyecanlı süreçte en büyük şanstı. İlk randevudan itibaren alanındaki uzmanlığını hissettiren yorumları, güler yüzü, içtenliği ve sempatik tavırlarıyla bizi inanılmaz rahatlattı. Her muayenede yalnızca profesyonel bir şekilde sağlık durumumuzu değerlendirmekle kalmadı, aynı zamanda kaygılarımızı hafifletmek ve bizi güldürmek için elinden geleni yaptı. Kendisi adeta bir doktor değil, ailemizden biri gibi oldu. Onun bu sıcak ve güven verici yaklaşımı sayesinde bu süreçte hep kendimizi emin ellerde hissettik. Nihayet sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldık ve bu güzel yolculuğu Mine hocamız gibi bir değer ile tamamlamış olmak bizim için tarifsiz bir mutluluktu. Kendisi ile tanışan herkesin aynı güveni hissedeceğine eminiz. İyi ki varsınız hocam

C
    Dr. Öğr. Üyesi Veli Kürşat Çayhan Genel Cerrahi Randevusu

Kürşat hoca ile eşimin bağırsağında ki bir kitle sebebi ile karşılaştık ameliyatımızın çok acil yapılması gerekti ameliyatla ilgili tüm bilgileri bize sabırla anlattı o kadar naif yaklaşıyor ki bir dost gibi güveniyorsunuz ameliyat sonrası da aynı ilgi ile tedaviye devam ediyor çok başarılı bir hekim iyi ki karşılaşmışız başarıları daim olsun

L
    Dr. Öğr. Üyesi Veli Kürşat Çayhan Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Safra kesemde taş vardı ve pankreatit olmuştum çok sıkıntı yasadım. Üniversite hastanesine geldim Dr Kürşat bey alanında çok bilgili ve hakim bir doktor, beni ameliyat etti. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyatın ertesi günü evimdeydim, tavsiyeleriyle hiç sıkıntı çekmeden nekahat dönemimi geçirdim, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Veli Kürşat Çayhan Bağırsak Kanseri Ameliyatı

Bir hocadan doktordan öte abi kardeş gibi bi insan yufka yürekli iyi niyetli ve hep öyle kalacak benim için kolon ca ameliyatımı gerçekleştirdi 1 gün dahi ameliyatı erteleyemem dedi ve dediklerini harfiyen yaptım önce Rabbime şükürler olsun sonra hocam Rabbim razı olsun gayet sağlıklıyım atlattık çok şükür bilgi ve tecrübelerine vede dediklerine güvenebilirsiniz tekrardan abimden Allah razı olsun iyiki var

Dr. Öğr. Üyesi Veli Kürşat Çayhan Mide Balonu

Mide balonu taktirmak icin aydindan gittik. Gercekten o kadar yolu gittigimize degerdi. Doktor bey islemden once riskler olusabilecek beklenen durumlar hepsini detaylica acikladi. Uzaktan geldigimiz icin bütün detaylarda yardimci oldu. Tek günde islem uygulandi ve aksamina evimize dönmüştük. Yapilan islemde hic agri sizi hissetmedim.Islemden sonra isleme bagli aslinda cok normal olan bulanti kusmalarimda beni bilgilendirdi kaygimi azaltti sureci kolay atlatmami sagladi. Güler yüzlü insancil yaklasimlarindan cok memnun kaldik.

Dr. Öğr. Üyesi Veli Kürşat Çayhan Bağırsak Kanseri Ameliyatı

Kürşat Hocam ile babama konulan kolan ca tanısı dolayısı ile tanıştık.Yanına gittiğimizde ameliyatı yapabileceğini söyledi ve bize de o güveni çokça verdi.Babamın safra kesesinde de taşlar olduğunu söylediğimizde iki ameliyatı da yapabileceğini belirtti.Çok şükür babamın ameliyatı iyi geçti.Kısa süre içinde de toparladı.Kendisi hastaları ile son derece ilgili bir hekim.Herşeyi en ince ayrıntısı ile anlatıp hasta yakınını ve hastayı rahatlatıyor.İyiki varsınız hocam sizin gibi hekimler var olsun..