Uzm. Dr.
Kaydet
Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
30 görüşKaydet
Hakkımda
Temmuz 1977 Manisa doğumluyum. İlk okul, Orta ve Lise eğitimimi İzmir'de devlet okullarında tamamladıktan sonra 1994 yılında İzmir Ege Üniversitesi T...
Okullar / Eğitimler
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
mu...r
Benim kızımın safra reflüsü teşhisini koyan doktordur kendisi tam 1.5 yıl karın ağrısı şikayetiyle doktor doktor hastane hastane gezdik hiçbiri iyi gelmedi sonunda Allah şifamızı nilüfer hocamın vasıtasıyla nasip etti şifa Allahtandır ben buna inanırım ama hocam buna sebep oldu bizimle çok ilgilendi alakalı oldu süreç sonunda endoskopiyle teşhisi koydu ilacımızı verdi kulandık elhamdülillah iyileştik maşaAllah mübarek Allah Rabbim muhafaza buyursun amin .evet lafın sonunda nilüfer hocam insanlığı doktorluğu tartışılmaz
c....c
Nilüfer hanımı bulana kadar gitmediğimiz doktor kalmamıştı. Ancak hangi doktora gidersek gidelim kızımızın kabızlık problemi için kesin bir çözüm bulamadık. Bir tavsiye üstüne Nilüfer hanıma geldik ve çok çok memnun kaldık. Hem çok güler yüzlü hem herşeyi detayına kadar anlatıyor. Çocuklara yaklaşımı çok güzel yani kısacası her anlamda mükemmel bir doktor. İyi ki tanıştık iyi ki Nilüfer hanımı bulduk. Çocuğum için diğer doktorların söylemediği bir çok şeyi söyledi önerdi o konular hakkında konuştuk gerekli tahliller yapıldı. Çok şükür kızımızın kabızlık problemi düzelmeye başladı. Her daim bizimle iletişimde hastalarını asla bırakmıyor kontrol amaçlı bile telefonla arayıp durumlarını soruyor, ilgi alaka konusunda çok muhteşem bir insan kendisi. Bundan sonra tek gideceğimiz doktor diyebilirim ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Bir doktordan daha fazlası...Bursa için iyi bir şans kızımın kusma nöbetleri için devam ediyoruz .İyi bir doktor .Tavsiye ederim.
i̇...)
8 yaşındaki oğlumun bir türlü çaresini bulamadığımız istifra, döngülü bir şekilde kabızlık, ishal problemi vardı. Oğlumu asıl rahatsız eden istifra problemiydi. Bir çok kapıyı çalmamiza rağmen bu durum oğlum için ve bir anne olarak benim için dayanılmaz bir hal almıştı. Taki değerli doktorumuz Nilüfer hanımla bir tavsiye üzerine yollarımız kesişene kadar... En başta o muhteşem güleryüzü, herşeyi en ince detayına kadar açıklaması, oğlumla olan iletişimi, aklıma takılan herşeyi aydınlatması, bir anne olarak benim endişelerimide giderdiği, tüm süreci takip edip ve sonuna kadar yardımcı olduğu için buradan kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Tedavimiz haala devam etmesine rağmen, kendisinin yaptığı doğru teşhis ve doğru tedavi yöntemiyle oğlumun tüm şikayetlerini ortadan kaldırdı. İşinin ehli, kıymetli doktorumuza buradan tekrardan çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle canı gönülden kendisini herkese tavsiye ediyorum.
ö.....
3 buçuk aylık bebeğimde dışkıda geçmeyen kan şikayetiyle başvurduk. Daha ilk dakikadan eşimi ve beni etkilemeyi başardı. İlgisi ve bilgisi tartışılmaz. Bebeği kendisi soydu hatta bezini değiştirdi o derece mütevazı bir insan. Biz makata bakarken dışkı yapabileceğini söylememize rağmen hiç tereddüt etmedi. Başka doktorlara da gittik bezi açıp bakmaya tenezzül etmediler. Alerji süt ürünlerini kes diyip gönderdiler. Evet alejimiz var fakat makatta çatlak olduğunu hocamızdan öğrendik. Biz anlattık doğumdan itibaren yaşadıklarımızı o yorumladı, bilgilendirdi. O kadar rahatlattı ki bizi anlatamam. Devamında ise mesajla sürekli iletişimdeyiz.Kendisini kısaca anlatmak mümkün değil kesinlikle gidip tanışılması gereken biri. Tüm yardımları için sonsuz teşekkürler...
öz...
Kolik bebeğim için kendisine gelmiştik şefkatli yaklaşımı uyguladığı tedavi yöntemiyle ne kolik kaldı ne gaz iyiki tanımışım iyikiiii
a....e
Kızımızın istahsizligi sebebiyle tavsiye üzerine götürdük. Mükemmel bir doktor,çok iyi ilgilendi, yarım saat boyunca detaylı açıklamalarda bulundu, içimizi rahatlattı. Çok geç bulduğumuzu düşünüyorum keşke daha önce tanisaymisiz.
k....a
Bursa şehir hastanesinden beri hastasıyız hocamın çocuklarımızla bizden daha çok ilgili.koyduğu tanılar uyguladığı tedaviler olumlu sonuç wermiştir.hocamızı sewiyoruz
a....r
İlgisi ve bilgisiyle mükemmel bir doktor. Çocuğumuza anne şefkatiyle yaklaştı ve tecrübesiyle bizi çok rahatlattı. Besin alerjisi sürecimizi kendisinin desteğiyle kolaylıkla atlatacağımızı düşünüyoruz. Teşekkür ederiz
ö....m
İki buçuk aylık kızımı kabizliktan dolayı getirdik nilüfer hocaya o kadar ilgili ve bilgili bir doktordu onun sayesin de Kızım çok rahatladı artık inlemeleri ikinmasi o kalmadı çocuğum iyiki gelmişiz iyiki nilüfer hoca demişiz ve ayrıca ilgilenmesi anlatması herşeyi çok iyi
Hakkımda
Okullar / Eğitimler