Prof. Dr. Nimet Kabakuş 1964 yılında Erzurum'da dünyaya gelmiştir. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Selçuk Üniverstesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarında almış olup, Yan dal olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk Nöroloji alanında  ilerlemiştir. Uzmanlık Alanı: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları & Çocuk Nörolojisidir. Fırat Üniversitesinde 1996-2021 yıllarında Yrd. Doç. Dr olarak görev almış olup, 2001-2006 yıllarında ise Doç. Dr olarak görevini sürdürmüştür.2010-2020 yılları arasında ise Prof. Dr olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Tıp Fak. Çocuk Sağ. ve Has. A.D. / Çocuk Nöroloji B.D.- Bolu 'da görev almıştır.

Hastalarına kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.-Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Nöroloji Uzmanıdır.

-Bebek, çocuk ve yetişkin EEG çekimi ve değerlendirilmesi yapmaktadır.

Ömer Seyfettin Sokak, Kültür, Düzce Merkez, Düzce 81010

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Nörolojisi Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Prof. Dr. Nimet Kabakuş Muayenehanesi

Gerçekten çok iyi cana yakın bir doktor çok iyi ilgilendi memnun kaldık karşımıza çıkması büyük şans

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Hastalık psikolojisi de, en az tedavi kadar dikkate alınmalı, iyileşme enerjisi açığa çıkarılmalı

• D

Doktoru hiç beklemeden bizi aldı ve bebeğimle gayet iyi çok güzel ilgilendi gerekli tedaviyi yaptı

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Hassas söz konusu olunca, benim için akan sular durur… hele bu bir çocuk olursa bundan daha önemli ve kutsal bir görev olamaz

• Ş

Çok iyi bir doktor herkese tavsiye ediyorum ilgi ve alakasi cok iyi ozel sorularimizi whatsaptan yardimci oluyor cocugum havale nöbeti geciriyodu gunde 5.6 defa hicbiryerde caresi yoktu imdadimiza cok sukur nimet bey kostu sayesinde kurtuldukk

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Çare arayan çocuklarımız, onların anne ve babaları bizim için o kadar önemli ki; ancak onlar sağlıklı oldukları zaman biz de mutlu olabiliriz

12 yaşında 1 günde 3 kere nöbet geçirdim herşey kötüye gidicek diye düşünürken nimet hocam çıktı karşımıza allah razı olsun ondan 5 sene oldu tedavim biteli artık gayet mutlu ve sağlıklıyım bu işin gerçekten duayeni ve uzmanı herkese öneririm

Sağlıklı nice yıllar diliyorum

6 aylık Bebeğimizde emerken yaptığı titremeler sebebiyle bugün bir anda Nimet Beyin yanında bulduk kendimizi.kötü şeyler duyma endişesi ile gittiğimiz kurumdan sonuçlarımızın iyi çıkmasıyla sevinç gözyaşı ile ayrıldık kurumdan. Doktor bey güler yüzlü ve detaylıca açıklamalar yaptı.Çalışanları,hemşiresi çok kıymetli insanlara benziyorlar.dr.bey de öyle tabiki.. Bizim bir sıkıntımız yokmuş çok şükür ama yine de bugünü bize bayram ilan ettiniz sanki…Dilerim tüm hastalarınız da hep böyle bayram ilan edilmiş gibi çıkar yanınızdan..İyi ki tanıdık sizi Nimet bey,

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Anne babanın kaygıları, bizim de kaygımız… bebeklerimizin sağlıklı olması kadar bizi mutlu eden hiçbir şey olamaz, mutlu kalın‍

• V

Çok nazik ve kibar hocamız. Verdiği ilaçlar çoçuğumuza çok fayda sağladı çoçuğumuzum algısı ve dikkat süresi çok güzel seviyelere geldi keşke daha erken tanısaydık sizi hocam.

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Çocuklarımıza yaralı olabilmek, tarifsiz büyük bir mutluluk… Fedekâr anne ve babalara da sonsuz teşekkürler…

• H

4 yıldır epilepsi tedavisi gören bir aile olarak muayeneden çok mutlu ayrıldık. Doktorun ilgisi tavrı o kadar güzel ki umarım daha çok aileye şifa olur

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

ÇOCUK VE ANN-BABALARIN HEM SAĞLIKLARI VE HEM DE MUTLULUKLARI: BİZİM İÇİN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR...

• K

Oğlum ateş sonrası nöbet geçirdi . Zonguldak da randevular olmadığı için nöroloji olarak sıra bulamadık . Etrafımızdan Nimet beyi alanında cok iyi olduğunuzu söylediler . Aynı gün hemen ertesi güne randevu bulduk ve zaman kaybetmeden gittik . Randevudan önce gelmemize ragmen hic bekletmeden hemen sorularını sordu kesin sonuc için egg çekti . Ve kesin sonuc olarak havale olduğunu söyledi kesin teşhis koydu . Her sordugumuz soruya özenle cevap verdi . Msj olarak attıgımız sorularımıza hemen cevapladı en ince ayrıntısına kadar . Alanında gerçekten uzman eve içimiz rahat bir şekilde döndük . Umarım bir daha yaşanmaz .

Prof. Dr. Nimet Kabakuş

Güveniniz için çok teşekkür ederim varolun