Dil ve Konuşma Terapisti Nisa Aydın.
Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum.
Lisans eğitimim süresince farklı hastane, klinik ve rehabilitasyon merkezlerinde hem akademik hem de mesleki açıdan kendimi geliştirdim. Alanımla ilgili güncel gelişmeleri yakından takip ediyor; çeşitli eğitimler ve kongrelere katılarak mesleki yetkinliğimi sürekli artırmaktayım.
Karahan Sokak, Kayseri
KARDELİA DANIŞMANLIK
Karahan Sokak, Kayseri
KARDELİA DANIŞMANLIK
Dkt. Sümeyye Nisa Aydın
Anka Office Villaları, Erenköy,Karahan Sk. 16/A, 38050Melikgazi/Kayseri, Melikgazi 38050
Görüşler
b ...
Nisa hocam çocuğumuzla çok güzel iletişim kurdu ve ihtiyaçlarına uygun bir program uyguladı. Memnuniyetle tavsiye ederiz.
Ş
ş.....
İşinde başarılı çocuklara sevecen bir terapist.Bu işte güleryüz önemli ve kendisi çok neşeli.Çocuklar ilgi duyup güzel değişimlerle ayrılıyorlar bu yüzden şiddetle tavsiye!
• KARDELİA DANIŞMANLIK • Randevu •
İyi ki yollarımız kesişmiş. İlk günden itibaren sıcak, samimi ve güven veren yaklaşımınız sayesinde kendimizi çok rahat hissettik. Çocuğumuzun konuşmasındaki ve iletişimindeki gelişimi görmek bizi çok mutlu etti.
• KARDELİA DANIŞMANLIK • Randevu •
Nisa Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Aydın, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Nisa Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nisa Aydın adresi nerede?Nisa Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anka Office Villaları, Erenköy,Karahan Sk. 16/A, 38050Melikgazi/Kayseri Melikgazi
- Karahan Sokak Kayseri
- Karahan Sokak Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nisa Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nisa Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.