0850 333 0388 Ücret öğren

Dil ve Konuşma Terapisti Nisa Aydın.

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum.

Lisans eğitimim süresince farklı hastane, klinik ve rehabilitasyon merkezlerinde hem akademik hem de mesleki açıdan kendimi geliştirdim. Alanımla ilgili güncel gelişmeleri yakından takip ediyor; çeşitli eğitimler ve kongrelere katılarak mesleki yetkinliğimi sürekli artırmaktayım.

Karahan Sokak, Kayseri

Karahan Sokak, Kayseri

Dkt. Sümeyye Nisa Aydın

KARDELİA DANIŞMANLIK

Karahan Sokak, KARAHAN SOKAK ANKA OFFİCE VİLLALARI 16/A, Melikgazi , Kayseri 38050

Dkt. Sümeyye Nisa Aydın

Anka Office Villaları, Erenköy,Karahan Sk. 16/A, 38050Melikgazi/Kayseri, Melikgazi 38050

Görüşler

• B

Nisa hocam çocuğumuzla çok güzel iletişim kurdu ve ihtiyaçlarına uygun bir program uyguladı. Memnuniyetle tavsiye ederiz.

• Ş

İşinde başarılı çocuklara sevecen bir terapist.Bu işte güleryüz önemli ve kendisi çok neşeli.Çocuklar ilgi duyup güzel değişimlerle ayrılıyorlar bu yüzden şiddetle tavsiye!

• H

İyi ki yollarımız kesişmiş. İlk günden itibaren sıcak, samimi ve güven veren yaklaşımınız sayesinde kendimizi çok rahat hissettik. Çocuğumuzun konuşmasındaki ve iletişimindeki gelişimi görmek bizi çok mutlu etti.