Aile birliğinin devamı ve ilişkilerinin kişinin kendiyle olan iletişimi ve hayata olan umutlu bakışlarını değiştirebildiğini görmek, bu mesleği yapmanın onurlu gururunu yaşamama sebep olmakta.
- Tırnak Yeme
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Nisa Yılmaz
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
WISC-4 Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Uzm. Nisa Yılmaz
Nisa Hanım'la tanışmam, hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi hissetmediğim, sıkıntılı bir döneme denk geldi. İlk seansımda hemen yorum yapmak istemedim çünkü psikoterapinin bir süreç olduğuna inanıyor ve bu sürece zaman tanımak istiyordum. İlk seanstan çıktığımda tüm sıkıntılarım bir anda geçmedi elbette ama kendimi dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim. Zamanla bu sürecin ne kadar kıymetli olduğunu fark ettim. Samimi bir yorum bırakmak istedim çünkü benim gibi tereddüt eden kişilere belki bir yön olur. Nisa Hanım işini hakkıyla yapan, içten ve profesyonel bir uzman. Kendinize ve bu sürece bir şans verin.
• Uzm. Nisa Yılmaz • Randevu •
d....d
Tek kelime ile harika mükemmel bir terapist ticari düşünmeyen odak noktası terapi almayan gelen danışanının ihtiyacı isteği doğrultusunda ilerleyen bir terapist
• Uzm. Nisa Yılmaz • Bireysel Danışmanlık •
Y
y.....
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan oğlum için geliyoruz. Dördüncü görüşmemiz. Şimdiden büyük ilerleme kaydettik.Nisa Hanım'ın ilgi ve alakası mükemmel.
• Uzm. Nisa Yılmaz • Çocuk ve Ergen Terapisi •
ay...i
Ben 11 yaşındaki kızım için geldim, çok fazla okulda ve evde davranış bozuklukları vardı, kızımla ve bizlerle o kadar ilgiliydi ki ona güvenmemek imkansız. Sorunlar 2 ayda yok denecek kadar azaldı, kendisine minnettarız
• Uzm. Nisa Yılmaz • Aile İçi İletişim Sorunları •
sa...e
Çok ilgiliydi. Verimli bir görüşme oldu. Anlatımı sade ve yalındı
• Uzm. Nisa Yılmaz • Oyun Terapisi •
m....u
Panik atak için başvurdum. Aşırı derecede bana iyi geldi. Her konuda çok rahatladım. Duygu ve düşüncelerimin hepsi değişti. 2 seanstır gidiyorum, sürecim devam ediyor. Bana çok etkili geldi, çok memnunum kendisinden.
T
t....i
Bireysel terapi için tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır gidiyorum. Seanslar bana iyi geliyor, olumlu sonuçlar alıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Nisa Hanım cana yakın bir uzman. Diğer gittiğim uzmanlardan tam verim alamadım, kendisi bana daha yakın geldi. Ben memnunum.
m....e
Boşanma aşamasına geldim. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Her şeyi güzel bir şekilde anlatıyor. Sürecimiz devam ediyor. Seanslara bireysel katılıyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. Ben kendisinden memnunum.
d....d
Evlilik terapisi için başvurdum. Seanslara bireysel olarak katılıyorum. 2 seans oldu, seanslarımız iyi geçiyor. Bana çok yardımcı oluyor. Bir şey sormak istediğimde arayıp sorabiliyorum, bana zaman ayırıyor. Çok ilgili bir uzman. Tamamen danışanının sıkıntısı yönünde ilerliyor. Danışanının sağlığına önem veriyor. Seanslarında zaman kısıtlaması yok. Kendisinden çok memnunum. Benim için değerli bir uzman.
C
c...
Nisa Hanım'ı tavsiye üzerine tanıdım ve ilk etapta sosyal medya üzerinden kendisi hakkında araştırma yaptım. Evlilik içerisinde yaşadığımız bir takım sorunlar sebebiyle eşim ile birlikte kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kendisi son derece ilgili ve sorunların çözümü noktasında doğru tespitleri yapıp bizlere testlerle ve telefonla geri bildirimlerde bulundu. Bence son derece donanımlı ve ilgili bir terapist. İlk görüşme itibariyle gerek bürosu ve gerekse kendisiyle farkı ve kaliteyi hissedeceğinizi düşünüyorum, bizler hala güzel bir şekilde terapimize devam ediyoruz.
Nisa Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Yılmaz, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi. Size Nisa Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri.
Nisa Yılmaz adresi nerede?Nisa Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Buğday Pazarı Mah. Atatürk Blv. Akçakaya Vizyon A Blok No:3 Çankırı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nisa Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nisa Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nisa Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Nisa Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.