Op. Dr.
Diyarbakır 1 adres
Diyarbakır, Diyarbakır
Y
yy....
10.11.2025 tarihinde Dr. Niyazi Bey ile rinoplasti ameliyatı için muayene oldum ve tahlillerimin temiz çıkması üzerine 12.11.2025 saat 11.00’da ameliyatımın gerçeklesmesi icin hastaneye yatışım gerçeklesti.Ameliyat saatim 11.00 iken daha sonra 14.00’e ertelendi. Sebebini sorduğumda, yerime acil bir hastanın alındığını öğrendim ve bu durumu problem etmedim.
Ameliyat öncesinde doktorla kısa bir görüşme yaparak bazı detayları netleştirmek istemiştim çünkü tam olarak ne istediğimi ifade edemediğimi fark etmiştim. Fakat bu talebim sonrasında sekreter, ameliyatın iptal edildiğini ve doktorun ameliyatı gerçekleştirmeyeceğini iletti.
Bu durum beni oldukça şaşırttı çünkü amacım sadece daha sağlıklı bir iletişim kurmaktı. Ne yazık ki süreç iletişim açısından benim için hayal kırıklığıyla sonuçlandı.• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Niyazi Gülsün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Niyazi Gülsün, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Niyazi Gülsün adresi nerede?Niyazi Gülsün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Niyazi Gülsün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Niyazi Gülsün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Niyazi Gülsün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Niyazi Gülsün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Niyazi Gülsün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Niyazi Gülsün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Niyazi Gülsün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.