Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı Duru Apt No:259/2 Osmangazi Üniversitesi Kavşağı yakını Odunpazarı, Odunpazarı, Eskişehir

Nakit, Kredi kartı

Epilasyon

Lazer Epilasyon +33 daha fazla

Mezoterapi

PRP

Allerjik Deri Testleri

Hakkımda

Uzm. Dr. Nüket Erdemli kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Tıbbi Ve DermoKozmetolojik İlgi Alanları:
Allerjik Deri Hastalıkları (...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi - Tıp Doktoru (1987)
  • Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İhtisas - Dermatoloji (1995)

Fotoğraflar

Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı Duru Apt No:259/2 Osmangazi Üniversitesi Kavşağı yakını Odunpazarı, Eskişehir

54 hasta yorumu

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Deri Biyopsisi

Uzun süren kabartma kaşıntı ve yaralarıma çözüm bulan güler yüzlü bir hekim 6 yıldan beri çekiyordum şuan nuket hanımın sayesinde sorunum çözüldü hersey için çok teşekkür ederim...

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Randevu

Kızımın doktor fobisini yendik sayesinde çok anlayışlı ve güler yüzlü, geçmeyen atopiğe çare oldu iyiki çıktı karşımıza

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Normal Randevu

Doktor hanıma cildimdeki güneş lekelerim için gittim.O kadar ilgili ve açıklayıcı ki gerçekten çok memnun kaldım.Tedavi süreçlerini dikkat etmem gerekenleri tek tek güzel bir dille anlattı.cildinizle ilgili bir problem olduğunda hiç çekinmeden gidebilceğiniz bir isim.Hastalarına yaklaşımı çok iyi.

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Diğer

Hiperpigmentasyon sebebiyle muayene ve PRP uygulaması yapıldı. Doktor Hanım’ın ilgisi, detaylı açıklamaları ve tedavinin etkinliği son derece başarılıydı. Teşekkür ediyorum.

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

nüket hanıma saç dökülmesi problemiyle gitmiştim ve saç kıran teşhisi koydu ve tedavimi tamamladık daha sonra sivilce tedavisi için gittim kendisine.14 aylık bir tedavi sürecim oldu çok memnun kaldım şu an bebek gibi bir cildim var. eğer bu tarz problemleriniz varsa kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Randevu

Yüzümdeki iz ve çukurlar için dermapen uygulamasına başladık ve bugün ikinci seansımızı yaptık. Daha şimdiden etkisini görmeye başladım. Teşekkürler..

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Gözeneklerim ve sivilce izlerim için gittim. Nüket hanımın uygun bulduğu tedaviye başladık. Detaylı bir şekilde, anlaşılır bir dille tedaviyi ve yapmam gerekenleri anlattı. Güven veren bir yaklaşımı var. Şu ana kadar memnunum

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi PRP

PRP uygulaması ve saç derisi incelemesi için gitmiştim alanın da uzman olduğu gayet açık gerek detaylı açıklamaları gerekse sempatik duruşuyla başarılı bir Doktor kendisi .

C
Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Randevu

Dermatit için yıllardır çok doktora gittim ki hepsi de tanınan doktorlardı, Nüket hanım kadar hastayla ilgilenen ve kafasında soru işareti bırakmayanı görmedim. Tedavinin olumlu ilerlemesi bir yana hangi
cilt rahatsızlığın varsa mutlaka aklınızda soru işareti kalmayacaktır, buna emin olabilirsiniz. Bir süredir umutsuzluğa düşmüş beni tekrar hayata döndürdü Hocam. Mutlaka öneriyorum.

Konum: Nüket Erdemli Muayenehanesi Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Siğil tedavisi için gittim memnun kaldım,et beni tedavisi de yapıldı sonuç için 1 ay sonra tekrar gidecgz

Hakkımda

Uzm. Dr. Nüket Erdemli kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Tıbbi Ve DermoKozmetolojik İlgi Alanları:
Allerjik Deri Hastalıkları (...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi - Tıp Doktoru (1987)
  • Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İhtisas - Dermatoloji (1995)

Deneyimler

• 2017 - … Özel Muayenehanesinde tekrar Dermatoloji Ve DermoKozmetik