Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050
Ö
öz...l
Hastalığın kendi konusu ile ilgili kısmını özveriyle hallettikten sonra , ileriye dönük evreleri için size yol gösteren harika doktor , harika insan. Herşey gönlünce olsun. Kucak dolusu sevgiler. Onun ilgisi sayesinde kısa sürede sağlığıma kavuştum. Herkese tavsiye ederim.
il...r
doktorum olan nurcihan arslantaş hastalırıyla oldukça ilgilen ve tedevisinin yarımkalmadan bırakmayan menmuniyetimi belişrtmek üzere yorum yapmak istedim ve kendisinden allah razı olsun dileklerimi belirtmek isterim
Z
zü...e
güleryüzlü,ilgili,işinin uzmanı,sıcakkanlı tam bir hanımefendi ve sorulan soruları güzelce açıklayan aranılan bir dr.dur çok teşekkürler ediyorum annem adına kendisine.
Nurcihan Arslantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcihan Arslantaş, Göğüs Hastalıkları.
Nurcihan Arslantaş adresi nerede?Nurcihan Arslantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcihan Arslantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcihan Arslantaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurcihan Arslantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcihan Arslantaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcihan Arslantaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcihan Arslantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurcihan Arslantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları