Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
ha...n
26.11.2025 Sn Şencan Akdağ Gögüs Cerrahı akciğer lezyonu sebebi ile ameliyat oldum Hocamız olmasaydı ben sanıyorum bu ameliyatı olamazdım .
Şanslı olduğumu bildiğim bir dünyada hayatın bana bir kez daha yaşamla ilgili gözkırptıgı “hadi bir torpil daha Şencan beyi gönderdim “dediği hocamızın kişiliği
İşine olan saygısı sevgisi aşkı başarısı hastasına yaklaşımı beni 6 aydır doktor doktor gezdiğim durumdan çekti çıkarttı akşamdan sabaha ameliyat kararını verdirdi. İyiki iyikim en büyük iyikim diyeceğimi şimdiden biliyorum. Devlet kurumunda sıradan bir vatandaş olarak üst düzey kendimizi değerli hissettiğimiz ihtiyacımızın titizlikle karşılandığı süreçti.
.Allah sizi dünyaya getiren anne babadan be yetiştirenlerden razı olsun ,sağlık neşe keyif huzur bolluk bereket dolu upuzun ömürler nasip etsin
Yolunuz hep güzelliklerle çıksınbizi böyle büyük bir operasyonda kısıtlı devletimizin imkanları ne ise o ortamda hiç incitmediniz her isteğimize yanıt verdiniz ,hayatta sizi hiç incitmesin
ah...l
İlk gebelik için planlama amaçlı kan vermek özellikle toksoplazma olup olmadığı, varsa diğer durumlar konusunda bilgi ama almak amacıyla kendisi ile randevum vardı. Önce randevuya çok yakın bir saatte iptali ya da saat değişikliği için arandım, daha sonra kendisi çıktığı için tetkikleri başka doktora yaptırdım. Fakat sonuçlar için Ülkü hanıma geldim. 34 yaşında olduğum için 35 yaş üstü sayıldığımı ve 6 ay deneyip olmazsa gelmemi söyledi. Neden daha empatik konuşabilecekken açıkça yaşımdan ötürü olma ihtimalinin zayıflığını vurgular gibi konuştu anlam veremedim. Tiroit değerlerim normal aralıkta değildi bu konuda da bilgi vermedi. Toksoplazma da kediden bulaşmaz diye kızar gibi konuştu. Yani bizler yeni anne adayları olarak küçük heyecanlarla geliyoruz, yoğunluk da olsa biraz daha sevecen bir üslup kullanılabilir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...a
Daha önce geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle, düzenli kontrollerim kapsamında Dr. Mehmet Göksu'dan randevu aldım. İlk randevudan itibaren Mehmet süreci yakından takip etti ve sonrasında yapılması gereken her şeyi anlattı. Sadece kontrol için oradaydım, ancak durumumun daha ciddi olması nedeniyle LEEP ameliyatı olmam gerekiyordu.
Ameliyat öncesi dönemde Mehmet gerekli testleri titizlikle değerlendirdi ve prosedürler hakkında net bilgiler verdi. Bu, sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda bana net bir fikir verdi.
Ameliyatım sorunsuz geçti. Ameliyattan sonra doktor ve ekibi iyileşme sürecimi yakından takip etti. Kontroller sırasında iyileşme süreci hakkında detaylı açıklamalar aldım ve bu da her gelişmeyi doğru bir şekilde değerlendirmemi sağladı. Tüm süreç boyunca iletişim, bilgilendirme veya takip konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Semma İlter
r....a
Pcos için gittim adet olduğumu kontrole geldiğimi söyledim ancak hiç bir şekilde ultrason veya tahlil istemedi rica etmeme rağmen yapacak bir şey yok tedavisi yok diyip gönderdi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
nu...n
Meme kanseri tanısıyla Barış hocayla tanıştım. Meme koruyucu cerrahimi yaptı. Hekimliğinin yanı sıra insanlığı da mükemmel. Bence böyle hekimlere devlet tarafından ekstra maaş verilmeli. Ameliyathanede başım ağrıdı dediğim için çarşafı katlayıp başımın altına koydu. Şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız Barış hocam. Bu ülkenin sizin gibi hekimlere ihtiyacı var
d.....
Ali erhan eren hocam yıllardır muzdarip olduğun bir konu olan erken boşalma tedivisi olan SDK işlemi beni farklı bir konuma götürdü eskiden 1 veya 2 dadika süren süren şuan abartısız 50 dakikaya çıktı beni bu durumdan. Kurtaran Ali erhan hocam ne kadar etsem azdır sonrasında sürekli durumlar ile ilğili olması ayrıca çok iyiydi beni çaresizlikten kurtardı diye bilirim Antalya’bu konuda şanslı bence düzelicek diye beklemeyin
es...
Motor kazası geçirip Diz çıkığı sonrası tibia plato kırığı,ön çapraz ,arka çapraz ve iç yan bağ ameliyatı (kadavradan tendon ile) ameliyat oldum.Süreçle ilgili tüm detayları sabırla anlatıp takip etti.
me...k
Merhaba ben de Serkan Ceylan hocam tarafından ileostomi ameliyatı oldum. Ameletiyatım acısız ve başarılı bir ameliyattı. Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız.
on....
İyi ki var hocam. Tedavi öncesi ve sonrası mükemmel bilgilendirme ve çok konforlu geçti skleroterapi süreci
b....y
18 yaşında bir genç kız olarak göğsümden bir kist alındı Serkan bey fazlasıyla empati yaparak tüm sorularımızı cevaplayarak ve beni düşünerek ameliyatımı gerçekleştirdi sorunsuz bir şekilde ameliyatımı oldum çok memnunum
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Nörolog, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Gastroenterolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Spor Hekimi, Aile Hekimi, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Hematolog, Psikolog, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Onkolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Neonatolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 734 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dikiş, Nazal Valv Cerrahisi, Kulak Estetiği, Timpanotomi, Beyin Sapı Odyometrisi, Enjeksiyon Iv, Endovasküler Embolizasyon, Kısmi Glossektomi, Robotik Cerrahi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 609 hasta/danışan, Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa şeklindedir.