Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 6 adet acil tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 18 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 8 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 2 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 2 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 17 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 7 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 7 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 19 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 3 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 30 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 9 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 10 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet hematoloji uzmanı, 12 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 26 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 10 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 9 adet kardiyoloji uzmanı, 18 adet kulak burun boğaz uzmanı, 7 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 11 adet nöroloji uzmanı, 19 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 6 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 5 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 9 adet radyoloji uzmanı, 4 adet romatoloji uzmanı, 1 adet spor hekimliği uzmanı, 5 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 10 adet tıbbi patoloji uzmanı, 15 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Antalya ilinde Varlık mahallesi Kazım Karabekir Cad Muratpaşa adresinde bulunmaktadır. Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 242249 44 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050
  • Diğer (İade)
  • SGK

Mustafa bey ve ekibinden Hepsinden Allah razı olsun, rızası dahilinde görevlerini yapma ve ecrini alma sevabı nasib olsun.Yapilan işlem anevrizma kapalı amelyat çok başarılı geçti Hamdolsun Allah a sonsuz şükürler olsun

• Ass. Dr. Mustafa Çetin Anjiyografi  •

Sevgili hocam çok zor anımda çıktınız karşıma böbrekte tümör olduğunu duyunca hemen size emanet ettim kendimi kapalı ameliyatla hiçbir sıkıntı yaşamadan başarılı bir ameliyat geçirdim hayatınızda bütün güzellikler ve mutluluklar sizinle olsun herşeyin en güzelini hak ediyorsununuz ne desem az kalır sizin için iyiki varsınız yeni iş hayatınız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah yeni yolculuğunuzun güzelliklere çıkması dileğiyle sevgilerle Allah’a emanet olun.

• Prof. Dr. Mutlu Ateş Diğer  •

Oğlum için araştırdım ve gittim doğduğundan beri İstanbul'da sayısız doktora gittim görüş aldım ameliyat ettirdim yetmedi ameliyatlar dışında dilatasyon yaptırdım çocuğum beş senede 6 ameliyat geçirdi çok fazla ilaca maruz kaldı filmler çekildi en son yaptırmak istemediğimiz anda memleketime Antalya'ya geldiğimde Neval hocayı MHRS de buldum sonrasında doktorlar takviminde araştırdım ve hastanede soruşturdum çok iyi ve ilgili dendi ardından hocamıza gidince daha çocuğumu görür görmez ilgisi ve şefkati o kadar rahatlattı ki tekrar ameliyat kararı aldık ve her şey gönül rahatlığıyla yaptırdım konforlaştırdı yaşadığımız süreci çocuğumun hipospadiası vardı oğlum o kadar etkilendiği halde yıllardır bu ameliyatında doktorumuzun da sayesinde daha güzel atlattık ve kurtulduk Allah ondan razı olsun

• Op. Dr. Neval Çelik Bayır Diğer  •

Annem yıllar önce geçirdiği üç mide ameliyatından sonra uzun süre ciddi sorunlar yaşadı.Sürekli kusma,gece asit gelmesi ve son dönemde kanama şikâyetleri vardı.Yapılan incelemelerde mide ile yemek borusu arasında iltihap olduğu ve ilerlerse kansere dönüşeceği,yemek borusunu kaybedeceği söylendi.Önceki ameliyatlara bağlı yapışıklıklar nedeniyle birçok doktor ameliyatı kabul etmedi.Hüseyin Bey ameliyatı yapabileceğini söyledi.Ameliyat 15 Aralıkta kapalı yöntemle yapıldı.Sonrasında bazı komplikasyonlar gelişsede zamanında müdahale edildi.Dogru tedaviler sayesnde annem toparladı.Yıllardr yemek yiyemeyen ve geceleri uyuyamayan annem şuan rahatlıkla yemek yiyebiliyor ve hayat kalitesi belirgin şekilde arttı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her aşamada bizi detaylı şekilde bilgilendirmesi,ameliyat sonrası dahi 7/24 desteğini esirgememesi kendisine duyduğumuz güveni dahada artırmıştır.Böylesine özverili,ilgili ve vicdanlı br hekime rastlamak büyük bir şanstır.Kendisine ve ekibine minnettarız.

• Doç. Dr. Hüseyin Çiyiltepe Diğer  •

Annemin yaşadığı bu zorlu süreçte doktorumuzun sakinliği, ilgisi ve bilgisi bize çok güç verdi. 30-35cm’e yakın kist başarılı bir ameliyatla alındı, sonuçlarımız temiz çıktı. Jinekolojik onkoloji gibi hassas bir alanda bu kadar güven veren bir hekime denk gelmek büyük şans. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı bize ne yapacağımızı ne yapmayacağımızı Tayfun Toptaş hocamızdan allah razı olsun..

• Prof. Dr. Tayfun Toptaş Bilateral Ooferektomi  •

Yıllar önce varis problemim vardı, kimse doğru bir tedavi uygulaması yapmadı. Ekin hocama gittiğimde yakınen ilgilendi ameliyatımı yaptı güzelce takibini yaptı, çok memnunum herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Ekin Can Çelik Alt Ekstremitelerde Venografi  •

Senelerdir çok sık bademcik enfeksiyonu geçiriyordum. Bademciklerim devamlı taş üretiyordu. Antibiyotiğin bana verdiği hasar ve işyerimden sürekli izin alıp hastaneye gitmekten yorulmam nedeniyle artık tak etti ve Rahime Hoca'ya bademcik ameliyatı oldum. Çok profesyonel bir hekim. Çoook memnun kaldım. Tavsiye ederim

• Op. Dr. Rahime Koca Diğer  •

2022 yılında (17 yaşımda) geçirdiğim trafik kazasında çok korkmuşken Aydoğan Aşkın hocamla tanıştım. Gerek ameliyat sürecinde gerek sonrasında bana hep nazik, anlayışlı ve motive edici davrandı. Dizimde ciddi bağ kopması ve tibia kemiğinde hasar vardı; iki ameliyatımı da büyük bir özenle yaptı. Tedavi sürecinde kendimi hep güvende hissettim, beni hiç bekletmedi, moralimi hep yüksek tuttu.“Düzelemezsin” denilen bir noktadan 4 yıl sonra eskisi gibiysem, bunda Aydoğan Aşkın hocamın emeği çok büyük. Kaza benim şanssızlığım, ama Aydoğan hocam benim en büyük şansım oldu. İyi ki varsınız.

• Op. Dr. Aydoğan Aşkın Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Varis ülser tedavisi için gittim, ekin hoca hemen doğru tehsisi koydu, ülser olduğunu söyledi. Daha önce 3 ayrı doktora gidip sıkıntımın ne olduğunu dahi öğrenememiştim. Kesinlikle tavsiye ederim

• Op. Dr. Ekin Can Çelik Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

26.11.2025 Sn Şencan Akdağ Gögüs Cerrahı akciğer lezyonu sebebi ile ameliyat oldum Hocamız olmasaydı ben sanıyorum bu ameliyatı olamazdım .
    Şanslı olduğumu bildiğim bir dünyada hayatın bana bir kez daha yaşamla ilgili gözkırptıgı “hadi bir torpil daha Şencan beyi gönderdim “dediği hocamızın kişiliği
    İşine olan saygısı sevgisi aşkı başarısı hastasına yaklaşımı beni 6 aydır doktor doktor gezdiğim durumdan çekti çıkarttı akşamdan sabaha ameliyat kararını verdirdi. İyiki iyikim en büyük iyikim diyeceğimi şimdiden biliyorum. Devlet kurumunda sıradan bir vatandaş olarak üst düzey kendimizi değerli hissettiğimiz ihtiyacımızın titizlikle karşılandığı süreçti.
    .Allah sizi dünyaya getiren anne babadan be yetiştirenlerden razı olsun ,sağlık neşe keyif huzur bolluk bereket dolu upuzun ömürler nasip etsin
    Yolunuz hep güzelliklerle çıksınbizi böyle büyük bir operasyonda kısıtlı devletimizin imkanları ne ise o ortamda hiç incitmediniz her isteğimize yanıt verdiniz ,hayatta sizi hiç incitmesin

• Uzm. Dr. Şencan Akdağ Diğer  •

• Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Nörolog, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Gastroenterolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Spor Hekimi, Aile Hekimi, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Hematolog, Psikolog, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Onkolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Neonatolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı.
  • Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 720 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
  • Hayır, şu anda Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 618 hasta/danışan, Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa şeklindedir.