2014 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2021 yılında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanlığı ihtisasımı tamamladım.
2017 yılından itibaren medikal estetik alanında aktif olarak çalışmaktayım. 2023–2025 yılları arasında İstanbul Tuzla’da kendi muayenehanemde hizmet verdim.
İtalya’da Camerino Üniversitesi’nde Medikal Estetik alanında yüksek lisans (Master) eğitimimi tamamladım.
2025 yılı itibarıyla İzmir Bornova’daki muayenehanemde medikal estetik uygulamalarına devam etmekteyim. Kliniğimde dolgu ve botulinum toksin uygulamaları, mezoterapi, kolajen biyostimülatörleri, sıvı yüz germe, fraksiyonel lazer, mikroiğneli RF (altın iğne), HIFU, zayıflama cihazları, medikal cilt bakımları ve kimyasal peeling uygulamaları yapılmaktadır.
- Akrep Sokması
- Arı Sokması
PRP
İzmir İzmir, Bornova 35080
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Nurcihan Aytaş Diri adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nurcihan Aytaş Diri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcihan Aytaş Diri, Acil Tıp. Size Nurcihan Aytaş Diri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, PRP, Normal Randevu.
Nurcihan Aytaş Diri adresi nerede?Nurcihan Aytaş Diri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcihan Aytaş Diri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcihan Aytaş Diri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurcihan Aytaş Diri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcihan Aytaş Diri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurcihan Aytaş Diri hangi dilleri konuşuyor?Nurcihan Aytaş Diri ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nurcihan Aytaş Diri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcihan Aytaş Diri tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Nurcihan Aytaş Diri hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcihan Aytaş Diri tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.