Merhaba, ben Diyetisyen Nurevşan Gökyar. 19 Ağustos 1998 İstanbul doğumluyum. 2021 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden mezun olup mesleğe adım attım. Okuduğum süreçte ve mezun olduktan sonra çeşitli eğitim, seminer ve kongrelere katıldım; katılmaya devam ediyorum. Şu an hem yüz yüze hem de online olarak danışmanlık vermekteyim.
Amacım; sağlıklı beslenmeyi bilimsel veriler ışığında danışanlarıma öğretmek, yaşam kalitelerini arttırmak ve sağlıklı bireyler haline gelmeleri için gerekli eksikleri kapatmaktır.
Hakkımda
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Nurevşan Gökyar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nurevşan Gökyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurevşan Gökyar, Diyetisyen.
Nurevşan Gökyar adresi nerede?Nurevşan Gökyar adresini belirtmedi. Nurevşan Gökyar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nurevşan Gökyar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurevşan Gökyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurevşan Gökyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurevşan Gökyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurevşan Gökyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurevşan Gökyar ile iletişime geçmenizi öneririz.